Deze overeenkomst vormt een nieuwe fase in de dertigjarige samenwerking tussen Toyota en Bo-Rent. Het portfolio van Bo-Rent omvat momenteel ongeveer 1.000 Toyota’s, van de types Aygo, Prius, Yaris, Dyna en Hiace. Het verhuurbedrijf is de eerste partij in Nederland die de nieuwe Yaris, leverbaar vanaf 2 oktober 2011, verhuurt.

Bo-Rent, onderdeel van de Bo-Mij Groep, verhuurt vanuit enkele tientallen vestigingen in heel Nederland artikelen voor de bouwsector. Enige tijd geleden is de nieuwe divisie Autoverhuur opgericht, van waaruit Bo-Rent personenauto’s en bedrijfswagens verhuurt.

"De keuze om Toyota te voeren in ons portfolio is een logische", zegt Andries Borgeld, algemeen directeur van Bo-Rent. "Het is een merk dat bekendstaat om zijn kwaliteit. Toyota’s vergen weinig onderhoud en hebben een hoge restwaarde. Niet voor niets voeren we al dertig jaar dit merk. Naast de bedrijfswagens zoals de Toyota Hiace en Dyna vroegen steeds meer klanten om personenauto’s van dit merk. Dankzij de nieuwe overeenkomst kunnen we ze ook de nieuwste Toyota’s bieden."

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding