Derde versie Autoprof / Schadeherstel in Venray

De organisatie van de onlangs gehouden beurs Transport Venray heeft besloten op 7, 8 en 9 februari een Autoprofessioneel/Schadeherstel Vakbeurs te houden in Venray. Het wordt een regionale beurs met “een uitstraling naar Duitsland en België”.

Dat meldt Geert Huizing van Evenementenhal Hardenberg, die ook Transport Venray organiseerde. "Naar aanleiding van de afgelopen beurs Transport in Venray hebben we vrij snel besloten dat we die beurs moeten opsplitsen in Carrosserie Vakdagen Venray voor de truck- en opleggerindustrie en in Autoprof / Schadeherstel Vakbeurs zoals we die al kennen in Hardenberg en Gorinchem.  We hadden zelf al wel dat idee, maar het besluit is gevallen naar aanleiding van de feedback van standhouders en door de interviews  die we gehouden hebben."

Autoprofessioneel/Schadeherstel  Venray 2012 zal een (bescheiden) start kennen, in een hal van tweeduizend vierkante meter die op dit moment nog wordt gebouwd.  "Eind januari moet de eerste beurs er al in, dus de hal zal zeker op tijd klaar zijn. Ik verwacht ook zeker voldoende standhouders te kunnen werven voor begin februari. We hebben wel gekkere dingen gedaan in nog minder tijd", aldus Huizing. Als organisator voor de Venray-versie van Autoprof is Frank Groenewegen aangesteld.  

  

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Reacties

Geweldig Geert.
Wij zijn er van overtuigd dat dit gaat lukken. Wij zien het inschrijfformulier wel tegemoet. Daan Vink Serenco Nederland BV

Geplaatst door: Daan Vink op
Derde versie Autoprof / Schadeherstel in Venray - Automobielmanagement.nl

Derde versie Autoprof / Schadeherstel in Venray

De organisatie van de onlangs gehouden beurs Transport Venray heeft besloten op 7, 8 en 9 februari een Autoprofessioneel/Schadeherstel Vakbeurs te houden in Venray. Het wordt een regionale beurs met “een uitstraling naar Duitsland en België”.

Dat meldt Geert Huizing van Evenementenhal Hardenberg, die ook Transport Venray organiseerde. "Naar aanleiding van de afgelopen beurs Transport in Venray hebben we vrij snel besloten dat we die beurs moeten opsplitsen in Carrosserie Vakdagen Venray voor de truck- en opleggerindustrie en in Autoprof / Schadeherstel Vakbeurs zoals we die al kennen in Hardenberg en Gorinchem.  We hadden zelf al wel dat idee, maar het besluit is gevallen naar aanleiding van de feedback van standhouders en door de interviews  die we gehouden hebben."

Autoprofessioneel/Schadeherstel  Venray 2012 zal een (bescheiden) start kennen, in een hal van tweeduizend vierkante meter die op dit moment nog wordt gebouwd.  "Eind januari moet de eerste beurs er al in, dus de hal zal zeker op tijd klaar zijn. Ik verwacht ook zeker voldoende standhouders te kunnen werven voor begin februari. We hebben wel gekkere dingen gedaan in nog minder tijd", aldus Huizing. Als organisator voor de Venray-versie van Autoprof is Frank Groenewegen aangesteld.  

  

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Reacties

Geweldig Geert.
Wij zijn er van overtuigd dat dit gaat lukken. Wij zien het inschrijfformulier wel tegemoet. Daan Vink Serenco Nederland BV

Geplaatst door: Daan Vink op