Dagblad De Veenendaalse Krant heeft uitgezocht hoe goed deze banden scoren in Sociale Media. Men kwam tot de conclusie dat er overdag gemiddeld om de twee minuten een bericht over winterbanden wordt geplaatst op Twitter. "De grote vraag naar winterbanden is in het land weer aan het groeien en dat is goed te zien op sociale media zoals Twitter", aldus deze krant. "Veel mensen hebben de afgelopen jaren mis gegrepen. Vanwege de recente verplichtingen in enkele landen om in de winter met winterbanden te rijden, zijn online zoekopdrachten naar winterbanden en de online verkoop enorm aan het stijgen. Volgens de Google statistieken wordt er in Nederland inmiddels ruim 10.000 keer per dag gezocht op de term ‘winterbanden’, zelfs in de ‘warme weken’ in september en oktober."

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding