Toyota wint voor tweede jaar op rij ‘Golden TÜV Award’

Toyota wint voor het tweede jaar op rij de Golden TÜV Award. De Prius en Auris voeren de lijst aan in de categorie auto’s van twee tot drie jaar oud, aldus het TÜV-onderzoeksrapport 2012.

In totaal staan er achttien Toyota-modellen op een top 10-plaats in één van de vijf leeftijdscategorieën van voertuigen. TÜV is een Duitse certificatie- en inspectie-instelling, met vestigingen in meer dan zeventig landen wereldwijd.

Toshiaki Yasuda, president van Toyota Duitsland: "Deze Golden TÜV Award is een erkenning voor het feit dat we auto’s bouwen met de hoogst mogelijke kwaliteit en betrouwbaarheid. Elke dag weer streven we naar de ultieme kwaliteit van onze producten en naar continue verbetering. Ons uiteindelijke doel is het vasthouden van de klanttevredenheid."

Tussen juli 2010 en juni 2011 inspecteerde TÜV zo’n acht miljoen auto’s. De Toyota Prius voert in het TÜV-rapport de top 10-lijst aan in de jongste categorie van twee tot drie jaar. Slechts 1,9 procent van de geteste Prius-modellen toont tekenen van een defect. Dit is een verbetering ten opzichte van afgelopen jaar, toen dit bij 2,2 procent van de Prius-modellen werd geconstateerd. In dezelfde leeftijdscategorie bezet de Toyota Auris de tweede plaats.

Toyota ziet in het terugkerend succes een erkenning van de Full Hybrid-technologie van de autofabrikant. Het merk rolt dit jaar de Full Hybrid-technologie verder uit in onder meer Prius Wagon Yaris.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Toyota wint voor tweede jaar op rij ‘Golden TÜV Award’ - Automobielmanagement.nl

Toyota wint voor tweede jaar op rij ‘Golden TÜV Award’

Toyota wint voor het tweede jaar op rij de Golden TÜV Award. De Prius en Auris voeren de lijst aan in de categorie auto’s van twee tot drie jaar oud, aldus het TÜV-onderzoeksrapport 2012.

In totaal staan er achttien Toyota-modellen op een top 10-plaats in één van de vijf leeftijdscategorieën van voertuigen. TÜV is een Duitse certificatie- en inspectie-instelling, met vestigingen in meer dan zeventig landen wereldwijd.

Toshiaki Yasuda, president van Toyota Duitsland: "Deze Golden TÜV Award is een erkenning voor het feit dat we auto’s bouwen met de hoogst mogelijke kwaliteit en betrouwbaarheid. Elke dag weer streven we naar de ultieme kwaliteit van onze producten en naar continue verbetering. Ons uiteindelijke doel is het vasthouden van de klanttevredenheid."

Tussen juli 2010 en juni 2011 inspecteerde TÜV zo’n acht miljoen auto’s. De Toyota Prius voert in het TÜV-rapport de top 10-lijst aan in de jongste categorie van twee tot drie jaar. Slechts 1,9 procent van de geteste Prius-modellen toont tekenen van een defect. Dit is een verbetering ten opzichte van afgelopen jaar, toen dit bij 2,2 procent van de Prius-modellen werd geconstateerd. In dezelfde leeftijdscategorie bezet de Toyota Auris de tweede plaats.

Toyota ziet in het terugkerend succes een erkenning van de Full Hybrid-technologie van de autofabrikant. Het merk rolt dit jaar de Full Hybrid-technologie verder uit in onder meer Prius Wagon Yaris.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding