De mijlpaal is zes maanden na de start van BesteGarage.nl bereikt. Met behulp van reviews van klanten die hun auto in onderhoud hebben, wil de website andere autobezitters informatie bieden waarmee ze de beste garage in de buurt kunnen vinden.

De flinke groei van de te beoordelen garages komt volgens de initiatiefnemers mede door de actie ‘Hier met je rekening’. Om autobezitters te bedanken voor hun beoordeling maken ze kans dat BesteGarage.nl hun rekening terugbetaalt, nadat ze een beoordeling hebben geplaatst. Sinds de start van deze actie, begin februari, zou het aantal beoordelingen dat dagelijks binnenkomt vervijfvoudigd zijn.

Autokosten behoren tot de hoogste uitgaven van een Nederlands huishouden. "Wie uit eten gaat of een hotel bezoekt, gaat via internet vergelijken. Dit moet ook voor garages mogelijk zijn", aldus Steven Kop, directeur van BesteGarage.nl.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding