Deze kunnen vanaf nu Rotex-bandenpartner worden. Zij krijgen dan een nieuwe dienstverlening die bestaat uit gunstigere inkoopcondities op Rotex-banden, een bonussysteem, promotiemateriaal en een leenauto. De deelnemende garagist kan aan de Rotex-bestickering ook zijn eigen bedrijfsnaam toevoegen.

De garagist wordt ook vermeld als Rotex-montagepunt op de Rotex-website. Op afgelopen maandag 7 mei werden de eerste acht Peugeots 107 met Rotex-bestickering geleverd door Peugeotdealer Wassink Opgenoort in Nijmegen. De 107s zijn voorzien van Rotex-bestickering en uitgerust met 15 inch lichtmetalen velgen en Rotex-banden.

De leasetermijn bedraagt 24 maanden met een vanafprijs van 165 euro per maand. Het concept is ontwikkeld door Tyrenet conceptmanager Joost Krowinkel. Het leenautoconcept is opgezet in samenwerking met Leaseplan. Tot nu toe zijn er 13 leenauto’s besteld door de acht garagebedrijven die zich hebben aangemeld als Rotex Bandenpartner.