Dat meldt Bovag. Namens elke provincie strijdt één verhuurder voor een plek in de finale op 14 november tijdens de jaarvergadering van Bovag Verhuurbedrijven. Meer dan tweeduizend consumenten hebben een stem uitgebracht op hun favoriete verhuurbedrijf. De elf genomineerden voor Autoverhuurder van het Jaar 2012 zijn:

Drenthe

Century Autoverhuur, Assen

Flevoland

Autoverhuur Bultman, Emmeloord

Friesland

Friesland Lease BV, Drachten

Gelderland

Autoverhuur Bultman, Apeldoorn

Groningen

AutoRent Dallinga Delfzijl, Farmsum

Limburg

AutoRent Princen, Weert

Noord-Brabant

AutoRent Eindhoven, Eindhoven

Noord-Holland

Sixt B.V., Schiphol

Overijssel

Autoverhuur Bultman, Deventer

Utrecht

Hertz Autoverhuur, Utrecht

Zeeland

Kiesdrempel niet gehaald

Zuid-Holland

Europcar Autoverhuur BV, Binckhorstlaan, Den Haag

De genomineerde bedrijven krijgen op korte termijn een mysteryshopper over de vloer. Die brengt zijn bevindingen over naar de vakjury, waarna zij de drie finalisten selecteert die op 14 november strijden om de titel. Dat gebeurt tijdens de jaarvergadering van Bovag Verhuurbedrijven, in het FC Zwolle Stadion. De winnaar wordt aangewezen via een stemming door de aanwezige verhuurbedrijven.

De verkiezing Autoverhuurder van het Jaar is een initiatief van Bovag en wordt voor de vierde keer georganiseerd. De voorgaande winnaars waren AutoRent Dallinga (Delfzijl, 2011) AutoRent Princen (Weert, 2010) en Autoverhuur Bultman (Apeldoorn, 2009).

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding