Het eerste exemplaar van dit ‘persoonlijk managementboek op basis van de Bijbel’ wordt in ontvangst genomen door VVD-coryfee Hans Wiegel.

Met zijn initiatief zegt de hervormde Koskamp "het taboe te willen doorbreken in het zakenleven waarbij er niet of nauwelijks meer wordt gesproken over inhoudelijke standaarden zoals normen, waarden en geloof." Wat dat betreft bepleit de ondernemer meer transparantie en reflectie. Het boek beschrijft hoe Johan Koskamp dagelijks probeert te leven en ondernemen met als leidraad de Bijbel. Aan bod komt ook de vraag hoe ver de ondernemer Johan Koskamp en zijn opvolgers Liesbeth en Bram Teun Koskamp gaan om het geloof te combineren met de dagelijkse aansturing van het familiebedrijf.

Over de rol en het belang van het geloof in hun eigen privé- en zakenleven komen ook enkele automotive VIP’s aan het woord. Onder hen Bosal-oprichter Karel Bos (’28) en directievoorzitter Adriaan Roggeveen van AP-United, de Europese inkoopcombinatie van Sator Holding en Unipart.

Koskamp voorziet garagebedrijven in noord- en oost Nederland van automaterialen, banden, gereedschappen en oliën. Op dit moment heeft Koskamp acht vestigingen, met een centraal magazijn in Steenwijk. Er zijn circa tweehonderd medewerkers in dienst.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding