Benoemingen bij softwarebedrijf CarWise

Bij CarWise ICT, softwareontwikkelaar voor de automotive branche, zijn drie nieuwe medewerkers in dienst getreden.

Het gaat om nieuwe functies bij CarWise, dat als gevolg van een groeiende orderportefeuille het aantal fte’s uitbreidt. Inmiddels bestaat het klantenbestand uit 170 leasemaatschappijen en meer dan zeshonderd autoverhuurbedrijven. Met inbegrip van de drie meest recente nieuwkomers staan er nu zo’n veertig mensen op de loonlijst.

Edwin Fhijnbeen (34) is bij CarWise begonnen als Consultant. Hij is afkomstig van Co-maker, waar hij sinds 2010 als Business Consultant betrokken was bij de implementaties binnen de leasemaatschappijen van Volkswagen Pon Financial Services en Terberg Leasing. Eerder was hij actief bij Kamsteeg Auto Lease en bekleedde hij onder meer de functies van Manager Verhuur en Applicatiebeheer Leasing & Verhuur.

Joost Patist (32) is nieuw als Consultant en Assistent Strategische Ontwikkeling. Na de HTS autotechniek in Arnhem verdiepte hij zich op de Universiteit Nijenrode in bedrijfskunde en financieel management. Hij stapt over van de Martin Schilder Groep, waar hij sinds 2007 voor LeaseVisie als Business Analist onder andere betrokken was bij de conversie en applicatiebeheer. Verder deed hij  ervaring op bij onder meer ING Car Lease, AA Lease en LeaseVisie.

Martijn Wagensveld (35) is in dienst getreden als Consultant. Hij is afkomstig van de ROI-Groep, waar hij Fleet Controller was. Voorheen deed hij ervaring op als (Senior) Wagenparkbeheerder bij diverse organisaties, zoals Tele2, Logica en Maandag.

 

 

Benoemingen bij softwarebedrijf CarWise - Automobielmanagement.nl

Benoemingen bij softwarebedrijf CarWise

Bij CarWise ICT, softwareontwikkelaar voor de automotive branche, zijn drie nieuwe medewerkers in dienst getreden.

Het gaat om nieuwe functies bij CarWise, dat als gevolg van een groeiende orderportefeuille het aantal fte’s uitbreidt. Inmiddels bestaat het klantenbestand uit 170 leasemaatschappijen en meer dan zeshonderd autoverhuurbedrijven. Met inbegrip van de drie meest recente nieuwkomers staan er nu zo’n veertig mensen op de loonlijst.

Edwin Fhijnbeen (34) is bij CarWise begonnen als Consultant. Hij is afkomstig van Co-maker, waar hij sinds 2010 als Business Consultant betrokken was bij de implementaties binnen de leasemaatschappijen van Volkswagen Pon Financial Services en Terberg Leasing. Eerder was hij actief bij Kamsteeg Auto Lease en bekleedde hij onder meer de functies van Manager Verhuur en Applicatiebeheer Leasing & Verhuur.

Joost Patist (32) is nieuw als Consultant en Assistent Strategische Ontwikkeling. Na de HTS autotechniek in Arnhem verdiepte hij zich op de Universiteit Nijenrode in bedrijfskunde en financieel management. Hij stapt over van de Martin Schilder Groep, waar hij sinds 2007 voor LeaseVisie als Business Analist onder andere betrokken was bij de conversie en applicatiebeheer. Verder deed hij  ervaring op bij onder meer ING Car Lease, AA Lease en LeaseVisie.

Martijn Wagensveld (35) is in dienst getreden als Consultant. Hij is afkomstig van de ROI-Groep, waar hij Fleet Controller was. Voorheen deed hij ervaring op als (Senior) Wagenparkbeheerder bij diverse organisaties, zoals Tele2, Logica en Maandag.