Als Commercial Director is Kruisweg (44) eindverantwoordelijk voor het commerciële beleid van ALD Automotive voor de Nederlandse markt. In zijn nieuwe functie zal hij zich richten op het verder uitbouwen van de marktpositie van ALD Automotive in het directe en indirecte verkoopkanaal, en het succesvol inspelen op veranderingen in de mobiliteitsmarkt. Hij werkt daarbij samen met een team van 3 salesmanagers en 43 salesmedewerkers. Tevens maakt hij deel uit van het managementteam.

Kruisweg heeft ervaring met B2B Sales (direct en indirect) en Marketing bij onder meer Atos Origin en Canon. Zijn laatste functie bij Canon was Commercial Director voor de grafische markt. Ook heeft hij als zelfstandig ondernemer voor diverse ondernemingen in Nederland marketingstrategieën ontwikkeld.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding