Autoprof Venray trekt 3756 bezoekers

Autoprofessioneel/Schadeherstel Venray heeft deze week 3756 bezoekers getrokken, ruim duizend minder dan de eerste keer.

Dat die vorige editie zich eveneens afspeelde in 2012 (7, 8 en 9 februari) kan een rol hebben gespeeld bij de wat mindere toeloop, vermoedt beursmanager Kristel Timmer. "Twee keer dezelfde vakbeurs in de regio binnen één kalenderjaar is misschien wat te veel."

De Autoprof-beurs in februari jl. kwam voort uit Transport Venray (november 2011), mede na feedback van toenmalige standhouders. Zij drongen aan op splitsing in Carrosserie Vakdagen Venray (truck- en opleggerbranche) en in Autoprof /Schadeherstel Vakbeurs. Pas na de eerste Autoprof in Noord-Limburg verhuisde de beurs naar zijn definitieve plek op de kalender: december. Daarmee is de ‘doublure’  eenmalig.

Ondanks de lagere bezoekers cijfers overheersen volgens Timmer de positieve reacties bij de exposanten. "Met name ’s avonds was het een gezellige drukte. Op de slotdag heb ik op veel plekken informele evaluaties gehouden. Nogal wat standhouders vonden de kwaliteit van de bezoekers een stuk beter dan begin dit jaar. Meer beslisbevoegden, terwijl in februari vooral de kijkers kwamen. Hoewel er nog een officiële enquête komt, denk ik op basis van de gesprekken dat drie kwart van de deelnemers goede zaken heeft gedaan."

Verder zou de beurs door exposanten "zeker een aanwinst voor de regio" zijn genoemd, met de kanttekening dat groei in deelnemers en bezoekers noodzakelijk is. "Hoe dat doel precies valt te bereiken, daarover zijn ze bereid mee te denken." Aan bezoekerszijde is volgens Timmer aangedrongen op uitbreiding van marktsegmenten, bijvoorbeeld schadeherstel.

Overigens vindt Autoprof/Schadeherstel Venray 2013 plaats op 10, 11 en 12 december.

Reacties

Het was inderdaad geen grote beurs. Zoals mevr. Timmer al aangaf wel een goede beurs. Kortom: Klein Maar Fijn!

Geplaatst door: Rob Meeuwsen / Overstockmarket.com op
Autoprof Venray trekt 3756 bezoekers - Automobielmanagement.nl

Autoprof Venray trekt 3756 bezoekers

Autoprofessioneel/Schadeherstel Venray heeft deze week 3756 bezoekers getrokken, ruim duizend minder dan de eerste keer.

Dat die vorige editie zich eveneens afspeelde in 2012 (7, 8 en 9 februari) kan een rol hebben gespeeld bij de wat mindere toeloop, vermoedt beursmanager Kristel Timmer. "Twee keer dezelfde vakbeurs in de regio binnen één kalenderjaar is misschien wat te veel."

De Autoprof-beurs in februari jl. kwam voort uit Transport Venray (november 2011), mede na feedback van toenmalige standhouders. Zij drongen aan op splitsing in Carrosserie Vakdagen Venray (truck- en opleggerbranche) en in Autoprof /Schadeherstel Vakbeurs. Pas na de eerste Autoprof in Noord-Limburg verhuisde de beurs naar zijn definitieve plek op de kalender: december. Daarmee is de ‘doublure’  eenmalig.

Ondanks de lagere bezoekers cijfers overheersen volgens Timmer de positieve reacties bij de exposanten. "Met name ’s avonds was het een gezellige drukte. Op de slotdag heb ik op veel plekken informele evaluaties gehouden. Nogal wat standhouders vonden de kwaliteit van de bezoekers een stuk beter dan begin dit jaar. Meer beslisbevoegden, terwijl in februari vooral de kijkers kwamen. Hoewel er nog een officiële enquête komt, denk ik op basis van de gesprekken dat drie kwart van de deelnemers goede zaken heeft gedaan."

Verder zou de beurs door exposanten "zeker een aanwinst voor de regio" zijn genoemd, met de kanttekening dat groei in deelnemers en bezoekers noodzakelijk is. "Hoe dat doel precies valt te bereiken, daarover zijn ze bereid mee te denken." Aan bezoekerszijde is volgens Timmer aangedrongen op uitbreiding van marktsegmenten, bijvoorbeeld schadeherstel.

Overigens vindt Autoprof/Schadeherstel Venray 2013 plaats op 10, 11 en 12 december.

Reacties

Het was inderdaad geen grote beurs. Zoals mevr. Timmer al aangaf wel een goede beurs. Kortom: Klein Maar Fijn!

Geplaatst door: Rob Meeuwsen / Overstockmarket.com op