Beide ondernemingen mikken op groei in het segment van technische oliën en reinigingsproducten voor de automotive after market. EPS Automotive en Caramba willen dit jaar de eerste veertig Automotive verkooppunten in Nederland hebben. Gezamenlijk investeren in verkooppersoneel, beschikbaar assortiment en marketing moet zorgen dat de doelstellingen behaald worden.

Caramba Nederland introduceerde in 2012 de Caramba Profi Line in Nederland, bestemd voor  technische werkplaatsen en garages. Komend voorjaar volgt een lijn smeer- en onderhoudsmiddelen voor de particulier markt – Caramba de Nieuwe Werelden.

Op de morgen van start gaande Auto Professioneel Schadeherstel Vakbeurs in Gorinchem presenteren beide bedrijven de plannen en het assortiment.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding