Politie Londen wil Lamborghini naar schroothoop sturen

De politie van Londen is ernstig van plan een in beslag genomen Lamborghini Aventador met een prijskaartje van omgerekend vierhonderdduizend euro naar de schroothoop te sturen.

De paarskleurige auto, die in het donker oplicht en een Arabisch kenteken heeft, werd staande gehouden omdat er geen verzekering op zat. De 24-jarige eigenaar, naar verluidt een schatrijke inwoner van één van de oliestaten, kon ook geen papieren laten zien. De politie was met enkele motoren en snelle auto’s op ‘het incident’ afgekomen, nam de wagen in beslag om hem vervolgens af te voeren naar het hoofdkwartier van Scotland Yard. Daar werd de opvallende auto met een groot bord ‘Onverzekerd’ op de voorruit enkele dagen voor de deur neergezet om andere bestuurders op hun plichten te wijzen. De politie is nu aan het kijken wat er verder  met de Aventador moet gebeuren ‘waarbij sloop tot de serieuze mogelijkheden behoort.’    

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Reacties

heel goed.
het is sowieso onbegrijpelijk dat velen uit midden oosten afkomstige autos in de EU rond mogen rijden omdat ze meestal niet aan emissie eisen voldoen

Geplaatst door: jacko jack op
Politie Londen wil Lamborghini naar schroothoop sturen - Automobielmanagement.nl

Politie Londen wil Lamborghini naar schroothoop sturen

De politie van Londen is ernstig van plan een in beslag genomen Lamborghini Aventador met een prijskaartje van omgerekend vierhonderdduizend euro naar de schroothoop te sturen.

De paarskleurige auto, die in het donker oplicht en een Arabisch kenteken heeft, werd staande gehouden omdat er geen verzekering op zat. De 24-jarige eigenaar, naar verluidt een schatrijke inwoner van één van de oliestaten, kon ook geen papieren laten zien. De politie was met enkele motoren en snelle auto’s op ‘het incident’ afgekomen, nam de wagen in beslag om hem vervolgens af te voeren naar het hoofdkwartier van Scotland Yard. Daar werd de opvallende auto met een groot bord ‘Onverzekerd’ op de voorruit enkele dagen voor de deur neergezet om andere bestuurders op hun plichten te wijzen. De politie is nu aan het kijken wat er verder  met de Aventador moet gebeuren ‘waarbij sloop tot de serieuze mogelijkheden behoort.’    

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Reacties

heel goed.
het is sowieso onbegrijpelijk dat velen uit midden oosten afkomstige autos in de EU rond mogen rijden omdat ze meestal niet aan emissie eisen voldoen

Geplaatst door: jacko jack op