Aanwezig zijn Audi, Dodge, Honda, Jaguar, Land Rover, Mercedes, Mitsubishi, Opel, Opel bedrijfswagens, Skoda, Tesla en Volkswagen.

Verder presenteert de organisatie samen met  Autoveiling.nl en In de Wal TaxatieCenter het Taxatieplein. Hier kunnen standhouders en bezoekers auto’s laten inspecteren, taxeren, een gegarandeerd bod aanvragen en een auto aanbieden op de veiling. Hoofdredacteur Ton Roks van het magazine Octane is aanwezig met het Octane Plein, waar internationale deelnemers bijzondere klassiekers presenteren. Deze pleinen zorgen voor "extra beleving", aldus initiatiefnemer Rotterdam Expo & Events. Entertainment alsmede paviljoens op het gebied van lifestyle en kunst completeren het aanbod.

De eerste editie van AutoSalon Rotterdam vindt plaats van 29 november tot en met 2 december in Ahoy. Het wordt volgens de organisatie ‘de nieuwe ontmoetingsplek voor mensen met een passie voor auto’s’ en dankzij de brede opzet ‘een evenement voor het hele gezin’.

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding