Autosalon Rotterdam meldt deelname elf merken

Autosalon Rotterdam, een initiatief dat ontstond nadat de AutoRAI in Amsterdam werd afgeblazen, begint op 29 november. Het deelenemersveld bestaat uit elf automerken, die samen zo’n dertig procent aandeel op de Nederlandse markt hebben.

Aanwezig zijn Audi, Dodge, Honda, Jaguar, Land Rover, Mercedes, Mitsubishi, Opel, Opel bedrijfswagens, Skoda, Tesla en Volkswagen.

Verder presenteert de organisatie samen met  Autoveiling.nl en In de Wal TaxatieCenter het Taxatieplein. Hier kunnen standhouders en bezoekers auto’s laten inspecteren, taxeren, een gegarandeerd bod aanvragen en een auto aanbieden op de veiling. Hoofdredacteur Ton Roks van het magazine Octane is aanwezig met het Octane Plein, waar internationale deelnemers bijzondere klassiekers presenteren. Deze pleinen zorgen voor "extra beleving", aldus initiatiefnemer Rotterdam Expo & Events. Entertainment alsmede paviljoens op het gebied van lifestyle en kunst completeren het aanbod.

De eerste editie van AutoSalon Rotterdam vindt plaats van 29 november tot en met 2 december in Ahoy. Het wordt volgens de organisatie ‘de nieuwe ontmoetingsplek voor mensen met een passie voor auto’s’ en dankzij de brede opzet ‘een evenement voor het hele gezin’.

 

Reacties

Iedere week zullen daar nieuwe merken bijkomen. Zo zijn we in een ver gevorderd stadium met Seat, Ford en Volvo

Geplaatst door: desiree maas op

Ik hoorde dat er alleen lokale dealers stonden en dat het een verkoopbeurs is.

Geplaatst door: Teus Vogel op
Autosalon Rotterdam meldt deelname elf merken - Automobielmanagement.nl

Autosalon Rotterdam meldt deelname elf merken

Autosalon Rotterdam, een initiatief dat ontstond nadat de AutoRAI in Amsterdam werd afgeblazen, begint op 29 november. Het deelenemersveld bestaat uit elf automerken, die samen zo’n dertig procent aandeel op de Nederlandse markt hebben.

Aanwezig zijn Audi, Dodge, Honda, Jaguar, Land Rover, Mercedes, Mitsubishi, Opel, Opel bedrijfswagens, Skoda, Tesla en Volkswagen.

Verder presenteert de organisatie samen met  Autoveiling.nl en In de Wal TaxatieCenter het Taxatieplein. Hier kunnen standhouders en bezoekers auto’s laten inspecteren, taxeren, een gegarandeerd bod aanvragen en een auto aanbieden op de veiling. Hoofdredacteur Ton Roks van het magazine Octane is aanwezig met het Octane Plein, waar internationale deelnemers bijzondere klassiekers presenteren. Deze pleinen zorgen voor "extra beleving", aldus initiatiefnemer Rotterdam Expo & Events. Entertainment alsmede paviljoens op het gebied van lifestyle en kunst completeren het aanbod.

De eerste editie van AutoSalon Rotterdam vindt plaats van 29 november tot en met 2 december in Ahoy. Het wordt volgens de organisatie ‘de nieuwe ontmoetingsplek voor mensen met een passie voor auto’s’ en dankzij de brede opzet ‘een evenement voor het hele gezin’.

 

Reacties

Iedere week zullen daar nieuwe merken bijkomen. Zo zijn we in een ver gevorderd stadium met Seat, Ford en Volvo

Geplaatst door: desiree maas op

Ik hoorde dat er alleen lokale dealers stonden en dat het een verkoopbeurs is.

Geplaatst door: Teus Vogel op