TÜV-certificaat voor Kwik-Fit filiaal Breda

Kwik-Fit Breda heeft de eerste TÜV-certificering ontvangen. Hiermee wil het autoservicebedrijf per filiaal zichtbaar maken dat het voldoet aan strenge kwaliteitseisen en wet- en regelgeving.

Eerste certificaat

Peter Wierikx, Sales Director Kwik-Fit Nederland, en filiaalmanager Harry Rommers ontvingen het eerste certificaat voor het Kwik-Fit filiaal in Breda uit handen van Edwin Franken, Business Unit Manager Certification TÜV Nederland. Deze organisatie gaat jaarlijks alle Kwik-Fit filialen in Nederland beoordelen. Hierbij wordt gekeken naar de APK-keuringen, onderhoudsbeurten, wielenprocedure en duurzaam repareren. Daarnaast kijkt TÜV Nederland naar de klanttevredenheid en de kwaliteitsbeleving van de medewerkers van Kwik-Fit.

Kwaliteit

Door alle werkprocessen en de veiligheid in de werkplaats ook door een onafhankelijke externe partij te laten beoordelen, wil Kwik-Fit de kwaliteit van haar diensten waarborgen en waar mogelijk verder verbeteren.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Reacties

Leuk en gefeliciteerd! Welke norm is gehanteerd? ISO9001:2008 of probeert men met een zelfbedachte “norm” en het gebruik van “Tüv” het vertrouwen van de consument te winnen?

Geplaatst door: Jan Bergsma op
TÜV-certificaat voor Kwik-Fit filiaal Breda - Automobielmanagement.nl

TÜV-certificaat voor Kwik-Fit filiaal Breda

Kwik-Fit Breda heeft de eerste TÜV-certificering ontvangen. Hiermee wil het autoservicebedrijf per filiaal zichtbaar maken dat het voldoet aan strenge kwaliteitseisen en wet- en regelgeving.

Eerste certificaat

Peter Wierikx, Sales Director Kwik-Fit Nederland, en filiaalmanager Harry Rommers ontvingen het eerste certificaat voor het Kwik-Fit filiaal in Breda uit handen van Edwin Franken, Business Unit Manager Certification TÜV Nederland. Deze organisatie gaat jaarlijks alle Kwik-Fit filialen in Nederland beoordelen. Hierbij wordt gekeken naar de APK-keuringen, onderhoudsbeurten, wielenprocedure en duurzaam repareren. Daarnaast kijkt TÜV Nederland naar de klanttevredenheid en de kwaliteitsbeleving van de medewerkers van Kwik-Fit.

Kwaliteit

Door alle werkprocessen en de veiligheid in de werkplaats ook door een onafhankelijke externe partij te laten beoordelen, wil Kwik-Fit de kwaliteit van haar diensten waarborgen en waar mogelijk verder verbeteren.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Reacties

Leuk en gefeliciteerd! Welke norm is gehanteerd? ISO9001:2008 of probeert men met een zelfbedachte “norm” en het gebruik van “Tüv” het vertrouwen van de consument te winnen?

Geplaatst door: Jan Bergsma op