2,16 miljoen bezoekers voor Autostadt Volkswagen

Het enorme themapark Autostadt van de Volkswagen Groep in Wolfsburg heeft in het afgelopen jaar 2,16 miljoen bezoekers geteld. Bovendien werden er ruim 160 duizend auto’s afgeleverd aan klanten.

Tegenover 2012 betekenen de cijfers een lichte terugval, toen was immers sprake van 2,29 miljoen bezoekers en van 173 duizend afleveringen, maar directeur Wachs spreekt van ‘zeer goede resultaten’. Als sleutel tot het succes noemt hij met name het gevarieerde programma dat geschikt is voor jong en oud. Bezoekers kunnen bijvoorbeeld ook een XL1 van Volkswagen rijden op een speciale testbaan. Volgens de directeur ligt de gemiddelde duur van de bezoeken aan Autostadt op ruim vijf uur.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

2,16 miljoen bezoekers voor Autostadt Volkswagen - Automobielmanagement.nl

2,16 miljoen bezoekers voor Autostadt Volkswagen

Het enorme themapark Autostadt van de Volkswagen Groep in Wolfsburg heeft in het afgelopen jaar 2,16 miljoen bezoekers geteld. Bovendien werden er ruim 160 duizend auto’s afgeleverd aan klanten.

Tegenover 2012 betekenen de cijfers een lichte terugval, toen was immers sprake van 2,29 miljoen bezoekers en van 173 duizend afleveringen, maar directeur Wachs spreekt van ‘zeer goede resultaten’. Als sleutel tot het succes noemt hij met name het gevarieerde programma dat geschikt is voor jong en oud. Bezoekers kunnen bijvoorbeeld ook een XL1 van Volkswagen rijden op een speciale testbaan. Volgens de directeur ligt de gemiddelde duur van de bezoeken aan Autostadt op ruim vijf uur.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding