Aanwezig waren ook de minister van Infrastructuur en Milieu, de commissaris van de Koning in Utrecht en de burgemeester van Bunnik. De koning werd ontvangen door Bovag-bondsvoorzitter Bertho Eckhardt en algemeen directeur Koos Burgman. Willem-Alexander trad in de voetsporen van zijn grootvader prins Bernhard, die bijna 25 jaar geleden het oorspronkelijke gebouw opende. Bovag-voorzitter Bertho Eckhardt informeerde de koning waar de tienduizend ondernemers van de bond voor staan.

Het onderkomen in Bunnik was na bijna 25 jaar versleten en achterhaald. Er volgde een grootschalige renovatie, waarbij het gebouw werd gestript tot op het betonnen karkas en daarna opnieuw werd opgebouwd. De komende weken worden alle tienduizend leden uitgenodigd voor een hernieuwde kennismaking met hun vereniging en centraal gebouw.

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding