Het aantal vakbezoekers lag vrijwel op hetzelfde niveau als dat van 2013, toen 15.626 mensen op het driedaagse evenement afkwamen. De slotdag was gisteren goed voor 5639 belangstellenden. Vanaf ongeveer 19.00 uur werd het in korte tijd erg druk in de Evenementenhal. Met het scannen van de kaarten waren de beursmedewerkers ook na de officiële sluitingstijd (22.00 uur) nog bezig.

"Al met al zijn we hartstikke happy", blikt organisator Geert Huising terug. "En dan heb ik het over meer dan alleen de bezoekerscijfers. Van heel wat standhouders hebben we gehoord dat er opvallend veel gerichte interesse was voor hun producten. Dat heeft, denken wij, te maken met twee dingen: de strengere selectie die we toepassen door middel van voorregistratie en met de voorzichtig aantrekkende economie. Echt niet iedereen is in staat of bereid om net als vroeger de portemonnee te trekken. Maar het sentiment was merkbaar beter dan de afgelopen jaren."