AutoTechnica 2014 plust op eerste beursdag

Ondanks het goede weer trok de eerste dag van de AutoTechnica volgens de organisatie 2,6 procent meer bezoekers dan de vorige keer.

Traditioneel ging de beurs van start op zondag. AutoTechnica. De organisatie achter Car-Pass, het Belgische systeem voor correcte kilometerstanden, kende 38 bedrijven een trofee toe omdat ze zich onderscheiden bij de toepassing. Verder kunnen vanaf vandaag ook scholen de beurs bezoeken. Bijna tweeduizend leerlingen hebben zich ingeschreven om mee te doen aan de Educam-Technitour. Bij deze informatieve route langs elf geselecteerde beursexposanten kunnen de leerlingen en hun scholen prijzen winnen.

De editie van 2012 trok ruim 32,5 duizend bezoekers. AutoTechnica 2014 is nog vandaag en woensdag geopend (13.00 tot 21.00 uur). Volgens de organisatie staan er in de hallen 5, 6 en 7 iets minder dan vierhonderd exposanten.

 

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

AutoTechnica 2014 plust op eerste beursdag - Automobielmanagement.nl

AutoTechnica 2014 plust op eerste beursdag

Ondanks het goede weer trok de eerste dag van de AutoTechnica volgens de organisatie 2,6 procent meer bezoekers dan de vorige keer.

Traditioneel ging de beurs van start op zondag. AutoTechnica. De organisatie achter Car-Pass, het Belgische systeem voor correcte kilometerstanden, kende 38 bedrijven een trofee toe omdat ze zich onderscheiden bij de toepassing. Verder kunnen vanaf vandaag ook scholen de beurs bezoeken. Bijna tweeduizend leerlingen hebben zich ingeschreven om mee te doen aan de Educam-Technitour. Bij deze informatieve route langs elf geselecteerde beursexposanten kunnen de leerlingen en hun scholen prijzen winnen.

De editie van 2012 trok ruim 32,5 duizend bezoekers. AutoTechnica 2014 is nog vandaag en woensdag geopend (13.00 tot 21.00 uur). Volgens de organisatie staan er in de hallen 5, 6 en 7 iets minder dan vierhonderd exposanten.

 

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding