René Louter opvolger Schipper als CEO van RDC

Per 1 augustus wordt René Louter benoemd tot CEO van RDC.

Hij neemt dan de eindverantwoordelijkheid over van Roel Geers, die na het terugtreden van de vorige CEO (Gerrit Schipper), vanuit de Raad van Commissarissen, als algemeen directeur ad interim is opgetreden.

René Louter is momenteel algemeen directeur van ASN Groep en heeft daar onlangs zijn vertrek aangekondigd. De Raad van Commissarissen vindt Louter "een uitermate goed ontwikkeld gevoel voor de kwaliteit van dienstverlening" hebben en "communicatief sterk". Ook kan hij "een organisatie laten excelleren." Het RDC is met name actief in de automotive branche in de Benelux en focust op informatievoorziening voor de sector.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

René Louter opvolger Schipper als CEO van RDC - Automobielmanagement.nl

René Louter opvolger Schipper als CEO van RDC

Per 1 augustus wordt René Louter benoemd tot CEO van RDC.

Hij neemt dan de eindverantwoordelijkheid over van Roel Geers, die na het terugtreden van de vorige CEO (Gerrit Schipper), vanuit de Raad van Commissarissen, als algemeen directeur ad interim is opgetreden.

René Louter is momenteel algemeen directeur van ASN Groep en heeft daar onlangs zijn vertrek aangekondigd. De Raad van Commissarissen vindt Louter "een uitermate goed ontwikkeld gevoel voor de kwaliteit van dienstverlening" hebben en "communicatief sterk". Ook kan hij "een organisatie laten excelleren." Het RDC is met name actief in de automotive branche in de Benelux en focust op informatievoorziening voor de sector.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding