Het is voor de eerste keer dat een dergelijke reeks infosessies deel uitmaakt van de regiobeurs. Onder auspiciën van ATC/AMT worden bezoekers bijgepraat over management, schadeherstel en techniek (twee verschillende presentaties). Er is een vrije inloop, vooraf aanmelden is dus niet nodig. Plaats van handeling is hal 4, mede gekozen vanwege de goede geluidsisolatie. Het exacte programma wordt binnenkort bekendgemaakt.

In de maak is verder het Aircoplein, in te richten in hal 6. Partijen als De Auto Airco Specialist (Willie Harberink), Saarloos en Korean Auto Parts praten de beursbezoeker bij over nieuwe ontwikkelingen op dit vlak. Aircogerelateerde ondernemingen die eveneens willen participeren kunnen nog contact opnemen met beursorganisator Geert Huising.

De voorlopige deelnemerslijst van Autoprof 2014 omvat circa 170 bedrijven, afkomstig uit alle segmenten van de automotive branche. Onder meer Explora, NTN SNR Roulements, Noorma Trading, Buren Hallum, Stahlie Impex, Forté, Continental, Eurol, Eurorepar, Ferwerda, Geevers en Part-One zullen van de partij zijn. Afwezig is Brezan: de grossier kiest ervoor om in de Brevak-jaren zijn mankracht en middelen te steken in deze varende huisbeurs. Ook grossier Dabeko houdt het bij zijn eigen evenement, op 1 en 2 oktober op de vestiging in Dalfsen.

Autoprofessioneel & Schadeherstel Vakbeurs Hardenberg vindt plaats van 14 t/m 16 oktober.  

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding