De onderscheiding zet Nissan-dealers in het zonnetje die succesvol verkopen, een hoge klantwaardering krijgen, bovengemiddeld presteren op het gebied van onderhoud en service en openstaan voor vernieuwing. "Heel bijzonder en een geweldige eer. We zijn ‘best of the best’, zoals blijkt uit de slogan bij de Nissan Global Award", reageert Arne Aben. "Bij ons speelt zeker mee dat wij in onze nieuwe vestiging in Zwolle als een van de eerste het nieuwe retailconcept van Nissan hebben uitgerold."

Samen met Jeroen van de Schelde geeft hij leiding aan het dealerbedrijf. Aben houdt zich bezig met de verkoop, Jeroen is verantwoordelijk voor onderhoud, reparatie, garantie en schade. Hun vaders startten Autobedrijf Aben en van de Schelde in 1980 in Emmeloord. 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding