De in totaal 35.809 voertuigen betreffen niet alleen personenauto’s maar ook motorfietsen, scooters, campers, caravans, bestelbusjes en vrachtwagens. Het bedrijf uit Enschede spreekt van "het meest succesvolle jaar sinds de oprichting in 2006."

In 2014 werden er 42,4 procent meer voertuigen verkocht via Dealerdirect. Het online inkoopplatform, ook actief in België en Duitsland, zag ook het aantal aangesloten inkoopbedrijven stijgen. Op de kop af 2.148 nieuwe inkopers werden toegelaten tot de afgeschermde veiling, een stijging van 76 procent ten opzichte van het aantal nieuwe dealers in 2013. Dealerdirect.eu is op zowel computer als op tablet en smartphone optimaal te gebruiken. "Inkopers kunnen op elk gewenst moment interessante voertuigen bekijken en direct inkopen, waardoor zij nog sneller aan de vraag van hun klanten kunnen voldoen. Mede dankzij het gebruiksgemak verkopen wij om de negen minuten een voertuig", aldus directeur Bas Oude Luttikhuis.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding