Automotive Trade Show van april naar najaar

De Automotive Trade Show 2015 gaat definitief niet door op de oorspronkelijke data (13 t/m 16 april). De beurs wordt verschoven naar het najaar.

Wanneer precies is nog niet bekend. Organisator Dirk Brink heeft een voorkeur voor september, maar ook november is wat hem betreft een optie. De maand oktober is dat niet, omdat dan zowel Autoprof Hardenberg als Equip Auto plaatsvindt.

Welke week het precies gaat worden, zal vandaag of morgen blijken. Jaarbeurs Utrecht bekijkt momenteel de mogelijkheden om te schuiven met andere evenementen in het complex. Verplaatsing naar het najaar zou volgens Brink enkele "grote partijen" die nog niet hebben toegezegd extra speelruimte geven – en daarmee de kans op deelname aanzienlijk vergroten. Ook een terugkeer van de VOC Beroepenwedstrijden, jarenlang onderdeel van de AutovakRAI, zou dan een serieuze mogelijkheid zijn.

Reacties

Verloren energie en tijd, voegt niets toe aan de huidige beurzen. ook bezoekers worden / zijn beurs moe

Geplaatst door: Cor op
Automotive Trade Show van april naar najaar - Automobielmanagement.nl

Automotive Trade Show van april naar najaar

De Automotive Trade Show 2015 gaat definitief niet door op de oorspronkelijke data (13 t/m 16 april). De beurs wordt verschoven naar het najaar.

Wanneer precies is nog niet bekend. Organisator Dirk Brink heeft een voorkeur voor september, maar ook november is wat hem betreft een optie. De maand oktober is dat niet, omdat dan zowel Autoprof Hardenberg als Equip Auto plaatsvindt.

Welke week het precies gaat worden, zal vandaag of morgen blijken. Jaarbeurs Utrecht bekijkt momenteel de mogelijkheden om te schuiven met andere evenementen in het complex. Verplaatsing naar het najaar zou volgens Brink enkele "grote partijen" die nog niet hebben toegezegd extra speelruimte geven – en daarmee de kans op deelname aanzienlijk vergroten. Ook een terugkeer van de VOC Beroepenwedstrijden, jarenlang onderdeel van de AutovakRAI, zou dan een serieuze mogelijkheid zijn.

Reacties

Verloren energie en tijd, voegt niets toe aan de huidige beurzen. ook bezoekers worden / zijn beurs moe

Geplaatst door: Cor op