Samen beschikken ze over ruim dertig jaar ervaring in automotive. Een team van zes medewerkers helpt klanten van Pro Automotive bij de import en export van auto’s. Het credo van het bedrijf, dat een vervolg is op Now Automotive: ‘waar anderen stranden, zorgen wij met maatwerk voor oplossingen’. Pro Automotive is gevestigd in Zoetermeer.

"Onze kracht zit in het zoeken naar individuele oplossingen voor problemen die klanten ervaren", zegt  Rogier Kösters, commercieel directeur Pro Automotive. "Bij ons geen strakke grijze pakken, dure helpdesks of moeilijke protocollen. De klant hoeft zich niet te voegen naar een standaardpakket. Bereikbaarheid, transparantie en korte lijnen zijn onze kernwoorden." In de eindfase van ontwikkeling zit bijvoorbeeld een nieuwe standaardoplossing in relatie tot kentekenregistratie en BPM-teruggave. Tot de dienstverlening behoren ook assistentie bij een onterechte diefstalmelding, het uitzoeken van een historie van een auto of de registratie in een ander land.