Met de overname breidt de onderneming het dienstenportfolio op mobiliteitsgebied verder uit. Directeur/eigenaar Danny Tiggeler van Fast Forward Snelkoeriers, die het bedrijf in 1992 startte, is in dienst getreden van Martin Schilder en gaat leiding geven aan de koeriersactiviteiten. Voor de bestaande klanten verandert er niets.

"Koeriersactiviteiten zijn voor onze onderneming een geheel nieuwe tak van de sport", aldus directeur Ko Schilder van Martin Schilder Autoverhuur & Shortlease en verantwoordelijk voor de nieuwe dienstverlening binnen de onderneming. "Met de bijna kwart eeuw aan kennis en ervaring van Danny Tiggeler verwachten we snel ingespeeld te raken om met deze dienstverlening de zakelijke markt nog beter en breder te kunnen bedienen."

Fast Forward Snelkoeriers speelt in op de stijgende vraag in de markt van sneltransporten in met name het hogere segment. De focus is gericht op full service dienstverlening, volledig verzorgd transport van A tot Z, 24 uur per dag, 7 dagen per week. De koeriersdiensten vullen Martin Schilder’s bestaande mobiliteitsdienstverlening uitstekend aan, vindt Ko Schilder. "Het is een uitbreiding van onze bestaande activiteiten en we zorgen tegelijkertijd voor een betere bezetting van het aanwezige wagenpark."