Ten Buuren interim Bovag Onafhankelijke Autobedrijven

Gerard ten Buuren (55) neemt de komende zes maanden waar als manager bij Bovag Onafhankelijke Autobedrijven. Ten Buuren vult interim het gat op dat viel door het plotselinge overlijden van Arno Cloosterman.

Ten Buuren heeft zijn sporen verdiend in de automotive sector, onder meer bij de toenmalige financieringsmaatschappij Abfin en als commercieel directeur van AutoData. Sinds 2008 werkt hij als zelfstandige en is hij onder meer betrokken bij AutoTelex en bij meerdere initiatieven op gebied van gebruikte auto’s.

Peter Niesink, algemeen directeur Bovag: "We zijn blij dat we Gerard bereid hebben gevonden om ons te helpen en de lege plek die Arno achterliet voor de komende tijd in te vullen. Hij kent de sector als zijn broekzak en weet wat er moet gebeuren. Op het congres van de Onafhankelijke Autobedrijven, op 6 oktober, zullen we hem aan de leden voorstellen."

Reacties

Gerard, veel succes met deze job. Het zal je zeker wel weer gaan lukken

Geplaatst door: Gerrit Wajer op
Ten Buuren interim Bovag Onafhankelijke Autobedrijven - Automobielmanagement.nl

Ten Buuren interim Bovag Onafhankelijke Autobedrijven

Gerard ten Buuren (55) neemt de komende zes maanden waar als manager bij Bovag Onafhankelijke Autobedrijven. Ten Buuren vult interim het gat op dat viel door het plotselinge overlijden van Arno Cloosterman.

Ten Buuren heeft zijn sporen verdiend in de automotive sector, onder meer bij de toenmalige financieringsmaatschappij Abfin en als commercieel directeur van AutoData. Sinds 2008 werkt hij als zelfstandige en is hij onder meer betrokken bij AutoTelex en bij meerdere initiatieven op gebied van gebruikte auto’s.

Peter Niesink, algemeen directeur Bovag: "We zijn blij dat we Gerard bereid hebben gevonden om ons te helpen en de lege plek die Arno achterliet voor de komende tijd in te vullen. Hij kent de sector als zijn broekzak en weet wat er moet gebeuren. Op het congres van de Onafhankelijke Autobedrijven, op 6 oktober, zullen we hem aan de leden voorstellen."

Reacties

Gerard, veel succes met deze job. Het zal je zeker wel weer gaan lukken

Geplaatst door: Gerrit Wajer op