Opbrengst veiling AM: 4.300 euro naar Rally for Kids

Tijdens het Driving Business Event van Automobiel Management is onder de gasten een veiling gehouden met behulp van de veilingmeester van BCA Autoveiling. De opbrengst (4.300 euro) is nu overhandigd aan het initiatief Rally for Kids.

Tijdens de eindejaarsinterviews voor de Oliebollen 2015-editie van AM in hotel De Lunterse Boer is de cheque met de opbrengst door AM-account manager Joop Sluiter overhandigd aan Gert van den Top van de organisatie van Rally for Kids. Hij dankte alle gulle gevers voor hun bijdragen. 
Het ging om prijzen die zijn gedoneerd door Marktplaats.nl, Jaguar Land Rover Nederland, ABS, Lunterse Boer, Mercedes-Benz Nederland en Protech.  De ‘kopers’ waren Pioneer BNL, Marktplaats BV, Fleet Knowledge, Mercedes-Benz Nederland, MSR Consulting Group, Athlon Autoleasing en Jaguar Land Rover Nederland.

Opbrengst veiling AM: 4.300 euro naar Rally for Kids - Automobielmanagement.nl

Opbrengst veiling AM: 4.300 euro naar Rally for Kids

Tijdens het Driving Business Event van Automobiel Management is onder de gasten een veiling gehouden met behulp van de veilingmeester van BCA Autoveiling. De opbrengst (4.300 euro) is nu overhandigd aan het initiatief Rally for Kids.

Tijdens de eindejaarsinterviews voor de Oliebollen 2015-editie van AM in hotel De Lunterse Boer is de cheque met de opbrengst door AM-account manager Joop Sluiter overhandigd aan Gert van den Top van de organisatie van Rally for Kids. Hij dankte alle gulle gevers voor hun bijdragen. 
Het ging om prijzen die zijn gedoneerd door Marktplaats.nl, Jaguar Land Rover Nederland, ABS, Lunterse Boer, Mercedes-Benz Nederland en Protech.  De ‘kopers’ waren Pioneer BNL, Marktplaats BV, Fleet Knowledge, Mercedes-Benz Nederland, MSR Consulting Group, Athlon Autoleasing en Jaguar Land Rover Nederland.