Oldtimers en klassiekers op 16 en 17 april in Autotron

Op zaterdag 16 en zondag 17 april organiseert Autotron Rosmalen de Oldtimerbeurs.

Autotron Rosmalen zal volledig gevuld met oldtimers in alle soorten en maten, zo meldt de organisatie.

Tijdens de beurs zijn er met name auto’s uit de jaren vijftig en zestig, maar ook oldtimers van ver voor de oorlog. Bovendien wordt er aandacht besteed aan jonge klassiekers uit de jaren zeventig en tachtig.

Ook voor de sleutelaars zal er veel te vinden zijn. Het beursplein staat vol met stands waar allerlei originele onderdelen, handleidingen, miniaturen en accessoires te vinden zijn.  De beurs is beide dagen geopend van 10.00 tot 17.00 uur. De entreeprijs bedraagt 12,50 euro.  Kinderen tot 15 jaar hebben gratis toegang. www.oldtimerbeurs.net

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Oldtimers en klassiekers op 16 en 17 april in Autotron - Automobielmanagement.nl

Oldtimers en klassiekers op 16 en 17 april in Autotron

Op zaterdag 16 en zondag 17 april organiseert Autotron Rosmalen de Oldtimerbeurs.

Autotron Rosmalen zal volledig gevuld met oldtimers in alle soorten en maten, zo meldt de organisatie.

Tijdens de beurs zijn er met name auto’s uit de jaren vijftig en zestig, maar ook oldtimers van ver voor de oorlog. Bovendien wordt er aandacht besteed aan jonge klassiekers uit de jaren zeventig en tachtig.

Ook voor de sleutelaars zal er veel te vinden zijn. Het beursplein staat vol met stands waar allerlei originele onderdelen, handleidingen, miniaturen en accessoires te vinden zijn.  De beurs is beide dagen geopend van 10.00 tot 17.00 uur. De entreeprijs bedraagt 12,50 euro.  Kinderen tot 15 jaar hebben gratis toegang. www.oldtimerbeurs.net

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding