Kardashian-matriarch rijdt Rolls-Royce in de prak

Kris Jenner, de ‘control-freak’ moeder van de Kardashian-familie, heeft haar één week oude witte Rolls-Royce – van 250.000 dollar – in de prak gereden.

De 60-jarige Jenner knalde met zo’n vaart op een Toyota Prius dat de airbags in de Rolls in werking traden. Volgens de eerste berichten, vooral afkomstig van de Kardashians zelf, reed de bestuurder van de Prius door rood licht. De Rolls-Royce liep door de aanrijding zware schade op aan de voorzijde. Zoals altijd bij de Kardashians, voortdurend aanwezig in de traditionele en de sociale media, kwamen niet alleen de kinderen van Jenner maar ook de paparazzi en andere media in grote getale opdagen om het gebeuren vast te leggen.

Bekijk onderstaand de video van de ravage.
 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Reacties

Dan is mijn oude Lada ten opzichte van de Rolls weer in waarde gestegen haha

Geplaatst door: HS op
Kardashian-matriarch rijdt Rolls-Royce in de prak - Automobielmanagement.nl

Kardashian-matriarch rijdt Rolls-Royce in de prak

Kris Jenner, de ‘control-freak’ moeder van de Kardashian-familie, heeft haar één week oude witte Rolls-Royce – van 250.000 dollar – in de prak gereden.

De 60-jarige Jenner knalde met zo’n vaart op een Toyota Prius dat de airbags in de Rolls in werking traden. Volgens de eerste berichten, vooral afkomstig van de Kardashians zelf, reed de bestuurder van de Prius door rood licht. De Rolls-Royce liep door de aanrijding zware schade op aan de voorzijde. Zoals altijd bij de Kardashians, voortdurend aanwezig in de traditionele en de sociale media, kwamen niet alleen de kinderen van Jenner maar ook de paparazzi en andere media in grote getale opdagen om het gebeuren vast te leggen.

Bekijk onderstaand de video van de ravage.
 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Reacties

Dan is mijn oude Lada ten opzichte van de Rolls weer in waarde gestegen haha

Geplaatst door: HS op