Piet Bochane overleden

Afgelopen zaterdag is Piet Bochane overleden. Hij werd 70 jaar.

Piet Bochane overleden

De voormalige directeur/eigenaar van dealerholding Bochane is in zijn woonplaats Veenendaal overleden, zo meldt het bedrijf. Piet Bochane streed de afgelopen jaren tegen een slopende ziekte.

Piet Bochane is de oprichter van en drijvende kracht achter de Bochane Groep vanaf het allereerste begin. In 1984 kocht hij de vestigingen Veenendaal en Maarn en bouwde vanaf daar het bedrijf uit tot één van de grootste officiële merkdealers van het land. Tot 2009 heeft hij als bevlogen directeur/eigenaar aan het roer gestaan van de onderneming met 18 vestigingen, Bochane Schade, Bochane Rent en Bochane Lease.

Gezien het overlijden van Piet Bochane zullen de vestigingen van het bedrijf aanstaande donderdag (20 oktober) vanaf 18:00 sluiten en aanstaande zaterdag (22 oktober) vanaf 12:30 uur.

Reacties

Gecondoleerd familie Bochane en medewerkers met dit grote verlies. Zijn te vroege dood, niet helemaal onverwacht, komt toch als een schok. Een harde werker met een goed gevoel voor de balans tussen zaken en prive, een sociale schakel in velerlei opzichten. In mijn rol als business consultant vanuit AkzoNobel tbv de autoschade activiteiten en Renault heb ik hem vele jaren mee mogen maken en een beetje meesturen aan de ontwikkeling van de bedrijven. Langs Veenendaal rijdend staat “Bochane” altijd in herinnering. Sterkte in de komende tijd aan allen die zich hierbij betrokken weten.

Geplaatst door: Hans Warmenhoven op

Als oud medewerker bij Renault Nederland heb ik Piet altijd als een fijne, eerlijke en betrouwbare collega ervaren. Mijn condoleances voor de familie en medewerkers van het bedrijf. Dik Som

Geplaatst door: Dik Som op
Piet Bochane overleden - Automobielmanagement.nl

Piet Bochane overleden

Afgelopen zaterdag is Piet Bochane overleden. Hij werd 70 jaar.

Piet Bochane overleden

De voormalige directeur/eigenaar van dealerholding Bochane is in zijn woonplaats Veenendaal overleden, zo meldt het bedrijf. Piet Bochane streed de afgelopen jaren tegen een slopende ziekte.

Piet Bochane is de oprichter van en drijvende kracht achter de Bochane Groep vanaf het allereerste begin. In 1984 kocht hij de vestigingen Veenendaal en Maarn en bouwde vanaf daar het bedrijf uit tot één van de grootste officiële merkdealers van het land. Tot 2009 heeft hij als bevlogen directeur/eigenaar aan het roer gestaan van de onderneming met 18 vestigingen, Bochane Schade, Bochane Rent en Bochane Lease.

Gezien het overlijden van Piet Bochane zullen de vestigingen van het bedrijf aanstaande donderdag (20 oktober) vanaf 18:00 sluiten en aanstaande zaterdag (22 oktober) vanaf 12:30 uur.

Reacties

Gecondoleerd familie Bochane en medewerkers met dit grote verlies. Zijn te vroege dood, niet helemaal onverwacht, komt toch als een schok. Een harde werker met een goed gevoel voor de balans tussen zaken en prive, een sociale schakel in velerlei opzichten. In mijn rol als business consultant vanuit AkzoNobel tbv de autoschade activiteiten en Renault heb ik hem vele jaren mee mogen maken en een beetje meesturen aan de ontwikkeling van de bedrijven. Langs Veenendaal rijdend staat “Bochane” altijd in herinnering. Sterkte in de komende tijd aan allen die zich hierbij betrokken weten.

Geplaatst door: Hans Warmenhoven op

Als oud medewerker bij Renault Nederland heb ik Piet altijd als een fijne, eerlijke en betrouwbare collega ervaren. Mijn condoleances voor de familie en medewerkers van het bedrijf. Dik Som

Geplaatst door: Dik Som op