Jaap Timmer, ‘Mister TT’, overleden

Jaap Timmer, vooral bekend als ‘Mister TT’, is gisteren na een kort ziekbed op 77-jarige leeftijd overleden in zijn woonplaats Witten.

Jaap Timmer, 'Mister TT', overleden

Dat meldt RTV Drenthe. Timmer werd in 1939 geboren in Assen. Hij groeide op tussen de geur en het geluid van motoren. De naam Jaap Timmer is onlosmakelijk verbonden met het TT circuit. Hij was van jongs af aan betrokken bij activiteiten op het circuit in Assen. Eerst via zijn vader Geert en later zelf als bestuurslid.

Van 1973 tot en met 1988 zat hij in het bestuur van de stichting Circuit van Drenthe. Ook was hij jaren voorzitter van de wegracecommissie van de internationale motorsportfederatie FIM. Op 13 december 2007 nam hij afscheid van het bestuur van het TT Circuit.

Daarnaast is Timmer voormalig voorzitter van onder andere Opel-dealervereniging Euroda, de Cecra (European Car Dealers) en lid van de supervisory board van Opel.

De uitvaart zal zaterdag in besloten kring plaatsvinden.

Reacties

Jaap, bedankt!!!

With “Godspeed”

Geplaatst door: Han Klems op
Jaap Timmer, ‘Mister TT’, overleden - Automobielmanagement.nl

Jaap Timmer, ‘Mister TT’, overleden

Jaap Timmer, vooral bekend als ‘Mister TT’, is gisteren na een kort ziekbed op 77-jarige leeftijd overleden in zijn woonplaats Witten.

Jaap Timmer, 'Mister TT', overleden

Dat meldt RTV Drenthe. Timmer werd in 1939 geboren in Assen. Hij groeide op tussen de geur en het geluid van motoren. De naam Jaap Timmer is onlosmakelijk verbonden met het TT circuit. Hij was van jongs af aan betrokken bij activiteiten op het circuit in Assen. Eerst via zijn vader Geert en later zelf als bestuurslid.

Van 1973 tot en met 1988 zat hij in het bestuur van de stichting Circuit van Drenthe. Ook was hij jaren voorzitter van de wegracecommissie van de internationale motorsportfederatie FIM. Op 13 december 2007 nam hij afscheid van het bestuur van het TT Circuit.

Daarnaast is Timmer voormalig voorzitter van onder andere Opel-dealervereniging Euroda, de Cecra (European Car Dealers) en lid van de supervisory board van Opel.

De uitvaart zal zaterdag in besloten kring plaatsvinden.

Reacties

Jaap, bedankt!!!

With “Godspeed”

Geplaatst door: Han Klems op