Driving Business 2017 opent deuren (fotogalerij)

Het jaarlijkse Driving Business Event van Automobiel Management trok ongeveer 250 gasten naar Innstyle in Maarssen. De top van de Nederlandse autobranche kreeg er onder meer van hoofdonderzoeker Eric Vousten een inkijk in het Nationaal Zakenauto Onderzoek 2017.

Het onderzoek van Automobiel Management, VNA en RDC leverde voor het tiende jaar op rij verrassende resultaten.

De groeiende discrepantie tussen de verwachtingen van berijders en wagenparkbeheerders is daar in wel het meest opvallend. Maar ook het dieptepunt in de merkloyaliteit van de ruim 3.500 ondervraagde zakelijke rijders was een schok. Nauwelijks een derde kiest de volgende keer voor hetzelfde merk. Ook niet onbelangrijk: Zakenauto van het Jaar 2018 werd de Opel Astra. De jury koos voor de Peugeot 5008 als de Beste nieuwkomer 2018 en de Ford Transit ging er van door met de titel Bestelauto van het Jaar 2018.

Gastspreker Foppe de Haan liet op onnavolgbare en vermakelijke wijze horen hoe je een team smeedt. Zijn vijf F’s waren een uitstekende handleiding naar succes.

Na het officiële gedeelte gingen de gasten over tot het netwerken onder het genot van een walking dinner.

Een fotoreportage van het event is terug te vinden op de Facebook pagina van Automobiel Management.

Het Nationaal Zakenauto Onderzoek 2017 is HIER te downloaden

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Driving Business 2017 opent deuren (fotogalerij) - Automobielmanagement.nl

Driving Business 2017 opent deuren (fotogalerij)

Het jaarlijkse Driving Business Event van Automobiel Management trok ongeveer 250 gasten naar Innstyle in Maarssen. De top van de Nederlandse autobranche kreeg er onder meer van hoofdonderzoeker Eric Vousten een inkijk in het Nationaal Zakenauto Onderzoek 2017.

Het onderzoek van Automobiel Management, VNA en RDC leverde voor het tiende jaar op rij verrassende resultaten.

De groeiende discrepantie tussen de verwachtingen van berijders en wagenparkbeheerders is daar in wel het meest opvallend. Maar ook het dieptepunt in de merkloyaliteit van de ruim 3.500 ondervraagde zakelijke rijders was een schok. Nauwelijks een derde kiest de volgende keer voor hetzelfde merk. Ook niet onbelangrijk: Zakenauto van het Jaar 2018 werd de Opel Astra. De jury koos voor de Peugeot 5008 als de Beste nieuwkomer 2018 en de Ford Transit ging er van door met de titel Bestelauto van het Jaar 2018.

Gastspreker Foppe de Haan liet op onnavolgbare en vermakelijke wijze horen hoe je een team smeedt. Zijn vijf F’s waren een uitstekende handleiding naar succes.

Na het officiële gedeelte gingen de gasten over tot het netwerken onder het genot van een walking dinner.

Een fotoreportage van het event is terug te vinden op de Facebook pagina van Automobiel Management.

Het Nationaal Zakenauto Onderzoek 2017 is HIER te downloaden

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding