Flipse automatiseert Logicx Vervangend Vervoer

Bergingsbedrijf Logicx is voor het leveren van de auto’s voor vervangend vervoer overgestapt op het verhuursysteem van Flipse Automatisering. De reserveringen worden automatisch gegenereerd via een koppeling met de meldkamer.

Ook de inname is zoveel mogelijk geautomatiseerd via een multilingual online afgifte- en innametoepassing, schrijft Flipse. Compleet met opname van de schadestand (met foto’s) en elektronische ondertekening. Meertalig omdat het systeem in binnen- en buitenland draait.

Ook de financiële afwikkeling is zo efficiënt mogelijk ingericht. Omdat de hulpverlenende instanties vaak een deel van de huur betalen en de berijders of leasepartijen een ander deel, worden orders automatisch gesplitst. Zo krijgen de hulpverleners alleen een factuur voor de geautoriseerde periode en diensten. De communicatie met het ROB-Net wordt eveneens automatisch afgehandeld.

Flipse beheert de grotendeels eigen vloot van Logicx met het eigen autobeheersysteem. Al met al moet het zorgen voor een efficiencyverbetering, aldus Flipse.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Flipse automatiseert Logicx Vervangend Vervoer - Automobielmanagement.nl

Flipse automatiseert Logicx Vervangend Vervoer

Bergingsbedrijf Logicx is voor het leveren van de auto’s voor vervangend vervoer overgestapt op het verhuursysteem van Flipse Automatisering. De reserveringen worden automatisch gegenereerd via een koppeling met de meldkamer.

Ook de inname is zoveel mogelijk geautomatiseerd via een multilingual online afgifte- en innametoepassing, schrijft Flipse. Compleet met opname van de schadestand (met foto’s) en elektronische ondertekening. Meertalig omdat het systeem in binnen- en buitenland draait.

Ook de financiële afwikkeling is zo efficiënt mogelijk ingericht. Omdat de hulpverlenende instanties vaak een deel van de huur betalen en de berijders of leasepartijen een ander deel, worden orders automatisch gesplitst. Zo krijgen de hulpverleners alleen een factuur voor de geautoriseerde periode en diensten. De communicatie met het ROB-Net wordt eveneens automatisch afgehandeld.

Flipse beheert de grotendeels eigen vloot van Logicx met het eigen autobeheersysteem. Al met al moet het zorgen voor een efficiencyverbetering, aldus Flipse.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding