De Ford-collectie omvat de modellen A, B en C, model T, een ijscowagen, ambulances en brandweerauto’s. De totale privécollectie omvat meer dan 200 Ford en Lincoln automobielen en vrachtwagens en ruim 50 motorfietsen. Alles in deze veiling wordt zonder limiet aangeboden.

De collectie van het museum is samengesteld en opgebouwd door Piet den Hartogh, die zijn eerste Ford kocht in 1956. Zijn echtgenote inspireerde hem in 1990 om de collectie om te vormen tot een echt museum, zodat zijn liefde en passie voor Fords gedeeld kon worden met liefhebbers over de hele wereld. Gedurende ruim 20 jaar was de collectie een ‘must-see’ voor elke autoliefhebber.

Een dergelijke bijzondere collectie behoeft ook een enorme toewijding. Piet’s dochter Greske was jarenlang verantwoordelijk voor het museum, maar de familie heeft nu besloten de bijzondere collectie te delen met de vele Ford liefhebbers over de hele wereld.

Alle aangeboden auto’s zullen verkocht worden en worden zonder limiet geveild