Dat heeft bestuursvoorzitter John Elkann van Fiat Chrysler Automobiles verklaard ter gelegenheid van de eerste ‘verjaardag’ van de dood van de voormalige CEO op 25 juli 2018.  Hij gaat verder: ‘’Sergio beschreef FCA, CNH Industrial en Ferrari graag als bedrijven vol met vrouwen en mannen van waarde. Individuen die een zware verantwoordelijkheid voelen voor wat ze doen en die handelen met beslistheid en moed, die niet terugdeinzen voor de kans om een voorbeeld neer te zetten. Het feit dat onze bedrijven vandaag zo zijn, zijn we aan hem verschuldigd. We blijven hem eeuwig dankbaar voor het ons laten zien, door een voorbeeld te zijn, dat het enige wat echt telt is nooit tevreden zijn met gemiddeldheid en altijd streven om dingen te verbeteren, ten gunste van de maatschappij en de toekomst en nooit voor onszelf. Sommigen herinneren vandaag de verlichte leider, sommige de man, sommige de vriend.  Maar we herinneren hem allemaal met de diepste genegenheid.”

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding