MG doneert 350.000 mondkapjes aan Rode Kruis

MG Motor Europe heeft op 6 april 350.000 mondkapjes bij het Nederlandse Rode Kruis afgeleverd. In totaal doneert het merk één miljoen mondkapjes aan de gezondheidszorg en ziekenhuispersoneel in Nederland, Noorwegen, België, Luxemburg Frankrijk en Oostenrijk. Daarnaast stelt MG 30 nieuwe MG ZS EV’s beschikbaar.

Frank Meijer, Director Sales & Marketing MG Motor Europe: “Het zorgpersoneel staat onder enorme druk, ze hebben genoeg persoonlijke beschermingsmiddelen nodig om hun eigen veiligheid te kunnen garanderen tijdens deze pandemie. Met het doneren van mondkapjes en onze voertuigen hopen we hier een kleine bijdrage aan te kunnen leveren.”

Noodzakelijk

Mondkapjes blijven volgens het Rode Kruis noodzakelijk. Sinds de eerste oproep van 20 maart, zijn er in totaal 4,7 miljoen items gedoneerd: meer dan 500.000 maskers, zo’n 4 miljoen handschoenen en bijna 88.000 veiligheidsbrillen. Het Nederlandse Rode Kruis voegt hieraan toe dat het nog steeds iedere donatie met open armen verwelkomt.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

MG doneert 350.000 mondkapjes aan Rode Kruis - Automobielmanagement.nl

MG doneert 350.000 mondkapjes aan Rode Kruis

MG Motor Europe heeft op 6 april 350.000 mondkapjes bij het Nederlandse Rode Kruis afgeleverd. In totaal doneert het merk één miljoen mondkapjes aan de gezondheidszorg en ziekenhuispersoneel in Nederland, Noorwegen, België, Luxemburg Frankrijk en Oostenrijk. Daarnaast stelt MG 30 nieuwe MG ZS EV’s beschikbaar.

Frank Meijer, Director Sales & Marketing MG Motor Europe: “Het zorgpersoneel staat onder enorme druk, ze hebben genoeg persoonlijke beschermingsmiddelen nodig om hun eigen veiligheid te kunnen garanderen tijdens deze pandemie. Met het doneren van mondkapjes en onze voertuigen hopen we hier een kleine bijdrage aan te kunnen leveren.”

Noodzakelijk

Mondkapjes blijven volgens het Rode Kruis noodzakelijk. Sinds de eerste oproep van 20 maart, zijn er in totaal 4,7 miljoen items gedoneerd: meer dan 500.000 maskers, zo’n 4 miljoen handschoenen en bijna 88.000 veiligheidsbrillen. Het Nederlandse Rode Kruis voegt hieraan toe dat het nog steeds iedere donatie met open armen verwelkomt.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding