CarGarantie breidt directie verkoop uit

Edyta Wasiluk is per 1 juli benoemd tot algemeen directeur van CarGarantie voor West- en Oost-Europa. Daarmee ‘roeit de onderneming resoluut in tegen de algemene stroom van centraliseren en outsourcen van diensten en vertrouwt ze liever op ervaren medewerkers uit eigen rangen’, zo blijkt uit een verklaring.

Als algemeen directeur West- en Oost-Europa wordt Edyta Wasiluk verantwoordelijk voor de Benelux, Frankrijk, Italië, Spanje en Portugal. Sinds 2013 maakte ze, als algemeen directeur voor Oost-Europa, deel uit van het directieteam van de onderneming. Binnen haar nieuwe functie is zij specifiek verantwoordelijk voor de verkoop van garantieproducten via dealers in West- en Oost-Europa. Luc Baetens blijft directeur Benelux.

Ook de ondersteuning van fabrikanten en importeurs wordt verder versterkt. Claus Schlicker wordt als nieuwe algemeen directeur Cooperations verantwoordelijk voor de samenwerking met deze organisaties. ‘Jarenlang was hij sales manager bij CarGarantie en beschikt dus over heel wat ervaring en internationale contacten wat fabrikanten en importeurs betreft’.

CarGarantie breidt directie verkoop uit - Automobielmanagement.nl

CarGarantie breidt directie verkoop uit

Edyta Wasiluk is per 1 juli benoemd tot algemeen directeur van CarGarantie voor West- en Oost-Europa. Daarmee ‘roeit de onderneming resoluut in tegen de algemene stroom van centraliseren en outsourcen van diensten en vertrouwt ze liever op ervaren medewerkers uit eigen rangen’, zo blijkt uit een verklaring.

Als algemeen directeur West- en Oost-Europa wordt Edyta Wasiluk verantwoordelijk voor de Benelux, Frankrijk, Italië, Spanje en Portugal. Sinds 2013 maakte ze, als algemeen directeur voor Oost-Europa, deel uit van het directieteam van de onderneming. Binnen haar nieuwe functie is zij specifiek verantwoordelijk voor de verkoop van garantieproducten via dealers in West- en Oost-Europa. Luc Baetens blijft directeur Benelux.

Ook de ondersteuning van fabrikanten en importeurs wordt verder versterkt. Claus Schlicker wordt als nieuwe algemeen directeur Cooperations verantwoordelijk voor de samenwerking met deze organisaties. ‘Jarenlang was hij sales manager bij CarGarantie en beschikt dus over heel wat ervaring en internationale contacten wat fabrikanten en importeurs betreft’.