DiBO beschikt over een eigen research and development afdeling en is ruim veertig jaar actief als reinigingsspecialist. “Doordat we zelf producent zijn, weten we precies welke installaties en producten het meest geschikt zijn voor een specifieke situatie of wens. We zijn gespecialiseerd in reiniging en dat gaat heel ver. Zo kunnen we vanuit DiBO Projects verschillende branches ontzorgen. Denk dan onder meer aan vuilverwerkers, garagebedrijven, autoverhuurbedrijven, OV-bedrijven en carwashes. Al deze organisaties vereisen een andere manier van schoonmaken. Daar kunnen wij hen bij adviseren.”

Automotive

Een belangrijk onderdeel van DiBO is de automotive branche. “We leveren aan heel veel garagebedrijven, schadeherstelbedrijven en dealers zoals de Van Mossel Automotive Group, ABS Haans Autoschade en BMW om maar eens wat te noemen. Ons gamma is zeer uitgebreid en toegespitst op verschillende bedrijfstakken en reinigingsbehoeften. Recentelijk hebben we bijvoorbeeld een wasbox en roll-over bij ABS Haans Autoschade in Tilburg geplaatst”, zegt Van de Fijnaart.

Must

Volgens Van de Fijnaart is de aanschaf van een roll-over voor elk autobedrijf eigenlijk een must. Je kunt er het verschil mee maken: “Een roll-over werkt snel, is efficiënt en kan je klanten opleveren. Voor veel mensen is hun auto hun trots. Deze groep is heel zuinig op hun heilige koe. Door net dat stapje extra te zetten en een voertuig na reparatie door de roll-over te halen, scoor je punten. Als een klant de keuze heeft uit twee ondernemingen waarvan er één een wasinstallatie heeft en de ander niet, dan is de keuze snel gemaakt. Het bedrijf met een roll-over zal je auto schoon afleveren, terwijl dat bij die andere organisatie nog maar de vraag is. Zie het als een vorm van klantenbinding.”

Dit is een samenvatting. Het volledige artikel over DiBo kan je vanaf 21 augustus lezen in de augustus-uitgave van AM