Louwman breidt aanbod uit met speed pedelecs van Stromer

Louwman breidt met ingang van augustus het mobiliteitsaanbod uit met de speed pedelecs van Stromer. Louwman kocht eerder al een belang in Fietsvoordeelshop.nl. Onder het label Driven biedt het bedrijf een steeds breder aanbod aan mobiliteitsdiensten.

Louwman ziet voor de speed pedelec kansen op de zakelijke markt als extra vervoermiddel en als alternatief voor de leaseauto. Het bedrijf biedt de elektrische fiets aan met ‘concurrerende aanbiedingen’ van fietslease. Ook worden de speed pedelecs van Stromer in de winkels van Fietsvoordeelshop.nl aangeboden. Directeur van Fietsvoordeelshop.nl Mark Vriend: “Stromer is marktleider in Nederland op het gebied van speed pedelecs. Door samen te werken kunnen we beter inspelen op de veranderende mobiliteitsoplossingen in Nederland.”

“We zijn zeer verheugd over het partnership met Louwman en Fietsvoordeelshop.nl. We zien een andere kijk op woon-werkverkeer ontstaan binnen het bedrijfsleven en bij particulieren. Door de deelname in Fietsvoordeelshop.nl is Louwman in Nederland een belangrijke speler in de toekomstige (fiets)leasing- en fleetmarkt. Met haar jarenlange ervaring in automotive zien wij in Louwman een perfecte partner voor groei van Stromer.” aldus Tomi Viiala, vice president sales bij Stromer.

Louwman breidt aanbod uit met speed pedelecs van Stromer - Automobielmanagement.nl

Louwman breidt aanbod uit met speed pedelecs van Stromer

Louwman breidt met ingang van augustus het mobiliteitsaanbod uit met de speed pedelecs van Stromer. Louwman kocht eerder al een belang in Fietsvoordeelshop.nl. Onder het label Driven biedt het bedrijf een steeds breder aanbod aan mobiliteitsdiensten.

Louwman ziet voor de speed pedelec kansen op de zakelijke markt als extra vervoermiddel en als alternatief voor de leaseauto. Het bedrijf biedt de elektrische fiets aan met ‘concurrerende aanbiedingen’ van fietslease. Ook worden de speed pedelecs van Stromer in de winkels van Fietsvoordeelshop.nl aangeboden. Directeur van Fietsvoordeelshop.nl Mark Vriend: “Stromer is marktleider in Nederland op het gebied van speed pedelecs. Door samen te werken kunnen we beter inspelen op de veranderende mobiliteitsoplossingen in Nederland.”

“We zijn zeer verheugd over het partnership met Louwman en Fietsvoordeelshop.nl. We zien een andere kijk op woon-werkverkeer ontstaan binnen het bedrijfsleven en bij particulieren. Door de deelname in Fietsvoordeelshop.nl is Louwman in Nederland een belangrijke speler in de toekomstige (fiets)leasing- en fleetmarkt. Met haar jarenlange ervaring in automotive zien wij in Louwman een perfecte partner voor groei van Stromer.” aldus Tomi Viiala, vice president sales bij Stromer.