GreenFleet Congres 2020 zowel in Expo Houten als online te volgen

De conclusies uit het Klimaatakkoord zijn duidelijk: zero emissie wordt de norm. Maar zijn auto’s met stekker in 2030 het nieuwe normaal of is er ook nog volop ruimte voor andere alternatieve brandstoffen? Op deze en nog veel meer vragen gaan we samen met een groot aantal inspirerende en deskundige sprekers een antwoord vinden op woensdag 4 november 2020 tijdens de tweede editie van het GreenFleet Congres met als thema: Missie zero emissie. Het event is zowel live in Expo Houten als online te volgen.

Het GreenFleet Congres van vakbladen TankPro en Automobiel Management vindt plaats tijdens de zesde editie van de Tankstation & Carwash Vakbeurs, die op woensdag 4 en donderdag 5 november in Expo Houten op het programma staat. Om de veiligheid en de gezondheid van alle bezoekers, exposanten en medewerkers te garanderen, wordt een groot aantal extra voorzorgsmaatregelen genomen. In de congreszaal mag een maximaal aantal stoelen bezet zijn, dus het aantal deelnemers ter plaatse is beperkt. Daarom is het congresprogramma tegen een gereduceerd tarief dit jaar ook online te volgen.

Missie zero emissie

Door de energietransitie zal de wereld van mobiliteit en vervoer komende decennia flink veranderen. Maar wat zijn de gevolgen voor gebruikers én aanbieders van auto’s en brandstoffen komende jaren? Welke gevolgen heeft de opkomst van elektrische auto’s? Zijn auto’s met stekker in 2030 de nieuwe norm? En hoe zit het eigenlijk met de kansen voor andere alternatieve brandstoffen zoals waterstof, HVO, groengas en LNG? Vakbladen Automobiel Management en TankPro.nl werken samen om de doelgroepen van beide vakbladen te helpen met hun missie om te werken aan zero emissie.

GreenFleet Event 2020 brengt olie-/energiemaatschappijen, leveranciers van nieuwe brandstoffen, tankstation-ondernemers, auto-importeurs, dealers, leasemaatschappijen, fleetowners, wagenparkbeheerders, dienstverleners en overheid samen om aan de slag te gaan met groene mobiliteit.

Wilt u een inhoudelijke bijdrage leveren aan het congres? Neem dan contact op met hoofdredacteur Remco Nieuwenbroek. Dat kan via remco.nieuwenbroek@promedia.nl.

GreenFleet Congres 2020 zowel in Expo Houten als online te volgen - Automobielmanagement.nl

GreenFleet Congres 2020 zowel in Expo Houten als online te volgen

De conclusies uit het Klimaatakkoord zijn duidelijk: zero emissie wordt de norm. Maar zijn auto’s met stekker in 2030 het nieuwe normaal of is er ook nog volop ruimte voor andere alternatieve brandstoffen? Op deze en nog veel meer vragen gaan we samen met een groot aantal inspirerende en deskundige sprekers een antwoord vinden op woensdag 4 november 2020 tijdens de tweede editie van het GreenFleet Congres met als thema: Missie zero emissie. Het event is zowel live in Expo Houten als online te volgen.

Het GreenFleet Congres van vakbladen TankPro en Automobiel Management vindt plaats tijdens de zesde editie van de Tankstation & Carwash Vakbeurs, die op woensdag 4 en donderdag 5 november in Expo Houten op het programma staat. Om de veiligheid en de gezondheid van alle bezoekers, exposanten en medewerkers te garanderen, wordt een groot aantal extra voorzorgsmaatregelen genomen. In de congreszaal mag een maximaal aantal stoelen bezet zijn, dus het aantal deelnemers ter plaatse is beperkt. Daarom is het congresprogramma tegen een gereduceerd tarief dit jaar ook online te volgen.

Missie zero emissie

Door de energietransitie zal de wereld van mobiliteit en vervoer komende decennia flink veranderen. Maar wat zijn de gevolgen voor gebruikers én aanbieders van auto’s en brandstoffen komende jaren? Welke gevolgen heeft de opkomst van elektrische auto’s? Zijn auto’s met stekker in 2030 de nieuwe norm? En hoe zit het eigenlijk met de kansen voor andere alternatieve brandstoffen zoals waterstof, HVO, groengas en LNG? Vakbladen Automobiel Management en TankPro.nl werken samen om de doelgroepen van beide vakbladen te helpen met hun missie om te werken aan zero emissie.

GreenFleet Event 2020 brengt olie-/energiemaatschappijen, leveranciers van nieuwe brandstoffen, tankstation-ondernemers, auto-importeurs, dealers, leasemaatschappijen, fleetowners, wagenparkbeheerders, dienstverleners en overheid samen om aan de slag te gaan met groene mobiliteit.

Wilt u een inhoudelijke bijdrage leveren aan het congres? Neem dan contact op met hoofdredacteur Remco Nieuwenbroek. Dat kan via remco.nieuwenbroek@promedia.nl.