Inschrijven voor webinar over NZMO nog mogelijk

Hoeveel dagen werken we thuis momenteel, en verwachten we straks te gaan doen? Wat is de impact van de coronacrisis op de verduurzaming van het wagenpark? En op het OV-gebruik? Op deze en nog veel meer vragen wordt op woensdagmiddag 17 februari een antwoord gegeven tijdens het gratis online AM Driving Business NZMO-event. In een live-uitzending worden vanaf 14.00 uur de conclusies van het Nationaal Zakelijke Mobiliteitsonderzoek gepresenteerd en besproken met een groot aantal gasten. Inschrijven kan via deze link.

Te gast aan tafel bij dagvoorzitter Jan Pieter Rottier zijn onder meer onderzoeker Eric Vousten (VMS | Insight), Renate Hemerik (VNA), Hein Balesar (RDC), Jean Paul Duurland (RET) en Yfke van der Sloot (NS). Ook Stefan de Graaf van DAT.Mobility/Goudappel en Joost Verkuijlen van ING laten hun licht schijnen op de resultaten.

Drie metingen uitgevoerd

Het NZMO, een initiatief van Automobiel Management, VNA, RDC, NS en RET, is uitgevoerd door onderzoeksbureau VMS | Insight. Er zijn drie metingen verricht: in mei/juni, augustus/september en november. In het rapport is speciale aandacht voor de impact van de coronacrisis op zakelijke mobiliteit.

Aan bod komen onder meer de volgende onderwerpen:

  • De invloed van corona op de inrichting van zakelijke mobiliteit
  • Het huidige reisgedrag en wat er staat te wachten
  • De samenstelling van het wagenpark en de te verwachten ontwikkeling

Het volledige 130 pagina’s tellende rapport is te bestellen via deze link.

Lees ook:

Inschrijven voor webinar over NZMO nog mogelijk - Automobielmanagement.nl

Inschrijven voor webinar over NZMO nog mogelijk

Hoeveel dagen werken we thuis momenteel, en verwachten we straks te gaan doen? Wat is de impact van de coronacrisis op de verduurzaming van het wagenpark? En op het OV-gebruik? Op deze en nog veel meer vragen wordt op woensdagmiddag 17 februari een antwoord gegeven tijdens het gratis online AM Driving Business NZMO-event. In een live-uitzending worden vanaf 14.00 uur de conclusies van het Nationaal Zakelijke Mobiliteitsonderzoek gepresenteerd en besproken met een groot aantal gasten. Inschrijven kan via deze link.

Te gast aan tafel bij dagvoorzitter Jan Pieter Rottier zijn onder meer onderzoeker Eric Vousten (VMS | Insight), Renate Hemerik (VNA), Hein Balesar (RDC), Jean Paul Duurland (RET) en Yfke van der Sloot (NS). Ook Stefan de Graaf van DAT.Mobility/Goudappel en Joost Verkuijlen van ING laten hun licht schijnen op de resultaten.

Drie metingen uitgevoerd

Het NZMO, een initiatief van Automobiel Management, VNA, RDC, NS en RET, is uitgevoerd door onderzoeksbureau VMS | Insight. Er zijn drie metingen verricht: in mei/juni, augustus/september en november. In het rapport is speciale aandacht voor de impact van de coronacrisis op zakelijke mobiliteit.

Aan bod komen onder meer de volgende onderwerpen:

  • De invloed van corona op de inrichting van zakelijke mobiliteit
  • Het huidige reisgedrag en wat er staat te wachten
  • De samenstelling van het wagenpark en de te verwachten ontwikkeling

Het volledige 130 pagina’s tellende rapport is te bestellen via deze link.

Lees ook: