Te gast aan tafel bij dagvoorzitter Jan Pieter Rottier zijn onder meer onderzoeker Eric Vousten (VMS | Insight), Renate Hemerik (VNA), Hein Balesar (RDC), Jean Paul Duurland (RET) en Yfke van der Sloot (NS). Ook Stefan de Graaf van DAT.Mobility/Goudappel en Joost Verkuijlen van ING laten hun licht schijnen op de resultaten.

Drie metingen uitgevoerd

Het NZMO, een initiatief van Automobiel Management, VNA, RDC, NS en RET, is uitgevoerd door onderzoeksbureau VMS | Insight. Er zijn drie metingen verricht: in mei/juni, augustus/september en november. In het rapport is speciale aandacht voor de impact van de coronacrisis op zakelijke mobiliteit.

Aan bod komen onder meer de volgende onderwerpen:

  • De invloed van corona op de inrichting van zakelijke mobiliteit
  • Het huidige reisgedrag en wat er staat te wachten
  • De samenstelling van het wagenpark en de te verwachten ontwikkeling

Het volledige 130 pagina’s tellende rapport is te bestellen via deze link.

Lees ook: