Regels voor showroombezoek iets versoepeld

Demissionair premier Rutte kondigde op 8 maart aan dat de regels voor winkelbezoek worden versoepeld. Vanaf 16 maart mogen winkels groter dan 50 vierkante meter één klant ontvangen per 25 vierkante meter, met een maximum van 50 personen. De regels gelden ook voor showrooms.

Voor winkels en showrooms die kleiner zijn dan 50 vierkante meter blijven de regels gelijk: maximaal twee klanten op afspraak. Daarnaast blijven dezelfde regels gelden als voorheen. Dit betekent dat een bezoek minimaal 10 minuten duurt en dat de afspraak minimaal 4 uur van tevoren is gemaakt.

In de telling van het aantal vierkante meters gaat het uitsluitend om winkelruimte en niet om werkplaatsruimte of magazijnruimte, benadrukt de Bovag. De brancheorganisatie laat weten blij te zijn met de verruiming zoals al eerder voorgesteld in de routekaart.

Regels voor showroombezoek iets versoepeld - Automobielmanagement.nl

Regels voor showroombezoek iets versoepeld

Demissionair premier Rutte kondigde op 8 maart aan dat de regels voor winkelbezoek worden versoepeld. Vanaf 16 maart mogen winkels groter dan 50 vierkante meter één klant ontvangen per 25 vierkante meter, met een maximum van 50 personen. De regels gelden ook voor showrooms.

Voor winkels en showrooms die kleiner zijn dan 50 vierkante meter blijven de regels gelijk: maximaal twee klanten op afspraak. Daarnaast blijven dezelfde regels gelden als voorheen. Dit betekent dat een bezoek minimaal 10 minuten duurt en dat de afspraak minimaal 4 uur van tevoren is gemaakt.

In de telling van het aantal vierkante meters gaat het uitsluitend om winkelruimte en niet om werkplaatsruimte of magazijnruimte, benadrukt de Bovag. De brancheorganisatie laat weten blij te zijn met de verruiming zoals al eerder voorgesteld in de routekaart.