RDW waarschuwt weer voor kentekensites

De RDW waarschuwt opnieuw voor websites die de mogelijkheid bieden om een nieuw kentekenbewijs of een nieuwe tenaamstellingscode aan te vragen. De RDW stelt nog steeds meldingen van klanten over de bemiddelingssites te ontvangen.

rdw

“De kosten van deze services zijn hoger dan een directe aanvraag bij ons. U bent duurder uit. Wij ontvangen berichten van klanten dat bemiddelingswebsites de aangevraagde producten niet op tijd of zelfs helemaal niet leveren. Als dat het geval is, meldt u zich dan bij de bemiddelingswebsite die de service niet leverde,’’ aldus een bericht van de RDW.

Rijksdienst

Deze bemiddelingswebsites zijn géén websites van de rijksdienst. “Ook niet als ze de indruk wekken dat wel te zijn. Zij zijn geen onderdeel van onze organisatie en wij werken niet met deze bedrijven samen. Alleen als u www.rdw.nl bezoekt, bent u in contact met ons. Vraag producten aan via rdw.nl. Een nieuwe tenaamstellingscode aanvragen kost 1,05 euro. Een nieuw kentekenbewijs vraagt u voor 32,60 euro aan. U betaalt geen onnodige kosten en ontvangt het kentekenbewijs of tenaamstellingscode op de snelst mogelijke manier.’’

Lees ook:
RDW doet aangifte handel kentekengegevens

RDW waarschuwt weer voor kentekensites - Automobielmanagement.nl

RDW waarschuwt weer voor kentekensites

De RDW waarschuwt opnieuw voor websites die de mogelijkheid bieden om een nieuw kentekenbewijs of een nieuwe tenaamstellingscode aan te vragen. De RDW stelt nog steeds meldingen van klanten over de bemiddelingssites te ontvangen.

rdw

“De kosten van deze services zijn hoger dan een directe aanvraag bij ons. U bent duurder uit. Wij ontvangen berichten van klanten dat bemiddelingswebsites de aangevraagde producten niet op tijd of zelfs helemaal niet leveren. Als dat het geval is, meldt u zich dan bij de bemiddelingswebsite die de service niet leverde,’’ aldus een bericht van de RDW.

Rijksdienst

Deze bemiddelingswebsites zijn géén websites van de rijksdienst. “Ook niet als ze de indruk wekken dat wel te zijn. Zij zijn geen onderdeel van onze organisatie en wij werken niet met deze bedrijven samen. Alleen als u www.rdw.nl bezoekt, bent u in contact met ons. Vraag producten aan via rdw.nl. Een nieuwe tenaamstellingscode aanvragen kost 1,05 euro. Een nieuw kentekenbewijs vraagt u voor 32,60 euro aan. U betaalt geen onnodige kosten en ontvangt het kentekenbewijs of tenaamstellingscode op de snelst mogelijke manier.’’

Lees ook:
RDW doet aangifte handel kentekengegevens