Auto Onderhoud Plan breidt uit naar 81 autogarages

Autobedrijf Zieleman (Nieuwleusen), Vakgarage Auto De Boer (Franeker) en Vakgarage Voskuilen (Houten) hebben zich aangesloten bij Auto Onderhoud Plan. Daarmee staat de teller van AOP op 81 partners. “Het doel is om door te groeien naar 150 autogarages”, aldus Harm Sijpkes van Auto Onderhoud Plan Nederland.

Auto Onderhoud Plan bestaat al ruim negen jaar. De klant sluit voor een vast laag bedrag in de maand het onderhoudsplan af. Daarmee heeft hij de zekerheid op goed en betaalbaar onderhoud met bijbehorende service. Het biedt de garagist de zekerheid dat de klant bij hem terugkomt voor onderhoud.

Bij Auto Onderhoud Plan krijgen garagisten exclusiviteit in de regio. Deelnemende autobedrijven hoeven niet te concurreren met garages in de buurt. Om klanten te werven ontvangt elk bedrijf gepersonaliseerd promotiemateriaal. Ook voor de administratieve werkzaamheden hoeft de garagist het wiel niet zelf uit te vinden.

Exclusiviteit in de regio

“Wij hebben ons aangesloten bij Auto Onderhoud Plan omdat het format ons de mogelijkheid biedt een nog sterkere band met onze klanten op te bouwen. In deze onzekere tijden is het prettig dat klanten de onderhoudskosten niet in één keer hoeven te betalen. Tegelijkertijd zijn wij ervan verzekerd dat klanten terug blijven komen. Daarbij biedt Auto Onderhoud Plan ons exclusiviteit in de regio waardoor wij ons kunnen onderscheiden van onze collega’s”, aldus Jeroen de Boer van Vakgarage Auto de Boer.

In 2013 hebben eigenaren William Potgieter en Harm Sijpkes Auto Onderhoud Plan (AOP) opgericht. Hun missie is om garagisten te helpen met groeien en klanten te behouden op de lange termijn. Voor consumenten biedt AOP een functioneel, aantrekkelijk en gebruiksvriendelijk onderhoudsplan, waarbij betaalbaar onderhoud en de betrouwbaarheid van de auto behouden belangrijke uitgangspunten zijn.

Auto Onderhoud Plan breidt uit naar 81 autogarages - Automobielmanagement.nl

Auto Onderhoud Plan breidt uit naar 81 autogarages

Autobedrijf Zieleman (Nieuwleusen), Vakgarage Auto De Boer (Franeker) en Vakgarage Voskuilen (Houten) hebben zich aangesloten bij Auto Onderhoud Plan. Daarmee staat de teller van AOP op 81 partners. “Het doel is om door te groeien naar 150 autogarages”, aldus Harm Sijpkes van Auto Onderhoud Plan Nederland.

Auto Onderhoud Plan bestaat al ruim negen jaar. De klant sluit voor een vast laag bedrag in de maand het onderhoudsplan af. Daarmee heeft hij de zekerheid op goed en betaalbaar onderhoud met bijbehorende service. Het biedt de garagist de zekerheid dat de klant bij hem terugkomt voor onderhoud.

Bij Auto Onderhoud Plan krijgen garagisten exclusiviteit in de regio. Deelnemende autobedrijven hoeven niet te concurreren met garages in de buurt. Om klanten te werven ontvangt elk bedrijf gepersonaliseerd promotiemateriaal. Ook voor de administratieve werkzaamheden hoeft de garagist het wiel niet zelf uit te vinden.

Exclusiviteit in de regio

“Wij hebben ons aangesloten bij Auto Onderhoud Plan omdat het format ons de mogelijkheid biedt een nog sterkere band met onze klanten op te bouwen. In deze onzekere tijden is het prettig dat klanten de onderhoudskosten niet in één keer hoeven te betalen. Tegelijkertijd zijn wij ervan verzekerd dat klanten terug blijven komen. Daarbij biedt Auto Onderhoud Plan ons exclusiviteit in de regio waardoor wij ons kunnen onderscheiden van onze collega’s”, aldus Jeroen de Boer van Vakgarage Auto de Boer.

In 2013 hebben eigenaren William Potgieter en Harm Sijpkes Auto Onderhoud Plan (AOP) opgericht. Hun missie is om garagisten te helpen met groeien en klanten te behouden op de lange termijn. Voor consumenten biedt AOP een functioneel, aantrekkelijk en gebruiksvriendelijk onderhoudsplan, waarbij betaalbaar onderhoud en de betrouwbaarheid van de auto behouden belangrijke uitgangspunten zijn.