Bovag partner Concours d’Élégance bij Paleis Soestdijk

Bovag heeft zich als ‘silver partner’ verbonden aan het Concours d’Élégance, het eerste grote automobielfeest sinds lange tijd dat van 27 tot en met 29 augustus wordt gehouden op Paleis Soestdijk.

BOVAG ontvangt op het parcours leden en relaties op een eigen paviljoen en toont daar klassiekers en restauratieprojecten van BOVAG Dutch Car Restorers. Ook is Bovag sponsor van de trapautorace waarbij kinderen van 4 tot en met 8 jaar op zaterdag en zondag in elf klassieke trapauto’s hetzelfde parcours op kunnen waar ook met vooroorlogse auto’s een sprint wordt verreden.

Spraakmakende auto’s

Het Concours d’Élégance wordt sinds 1999 georganiseerd en heeft als doel de mooiste auto’s te laten zien die er te vinden zijn, meldt Bovag. Twee jaar geleden verhuisde het evenement van Paleis Het Loo naar Paleis Soestdijk. Vorig jaar zorgden de coronamaatregelen voor een afgelasting.

Het Internationaal Concours is hét middelpunt van alle activiteiten; ongeveer 70 oldtimers uit binnen- en buitenland strijden daarin om de prestigieuze ‘Best of Show-award’. De tuinen van Paleis Soestdijk staan het hele weekend van 27 tot en met 29 augustus hoofdzakelijk vol met oldtimers, maar ook met spraakmakende auto’s uit het heden en de toekomst.

Bovag partner Concours d’Élégance bij Paleis Soestdijk - Automobielmanagement.nl

Bovag partner Concours d’Élégance bij Paleis Soestdijk

Bovag heeft zich als ‘silver partner’ verbonden aan het Concours d’Élégance, het eerste grote automobielfeest sinds lange tijd dat van 27 tot en met 29 augustus wordt gehouden op Paleis Soestdijk.

BOVAG ontvangt op het parcours leden en relaties op een eigen paviljoen en toont daar klassiekers en restauratieprojecten van BOVAG Dutch Car Restorers. Ook is Bovag sponsor van de trapautorace waarbij kinderen van 4 tot en met 8 jaar op zaterdag en zondag in elf klassieke trapauto’s hetzelfde parcours op kunnen waar ook met vooroorlogse auto’s een sprint wordt verreden.

Spraakmakende auto’s

Het Concours d’Élégance wordt sinds 1999 georganiseerd en heeft als doel de mooiste auto’s te laten zien die er te vinden zijn, meldt Bovag. Twee jaar geleden verhuisde het evenement van Paleis Het Loo naar Paleis Soestdijk. Vorig jaar zorgden de coronamaatregelen voor een afgelasting.

Het Internationaal Concours is hét middelpunt van alle activiteiten; ongeveer 70 oldtimers uit binnen- en buitenland strijden daarin om de prestigieuze ‘Best of Show-award’. De tuinen van Paleis Soestdijk staan het hele weekend van 27 tot en met 29 augustus hoofdzakelijk vol met oldtimers, maar ook met spraakmakende auto’s uit het heden en de toekomst.