Aan het paviljoen van RAI Automotive Industry NL doen de volgende bedrijven mee: Airborne, Axxor Group, Coxx Mobile Systems, EKK Eagle Industry, Light Vehicle 2025, Lightyear, Sekisui Europe, Snoeks Automotive, Toogethr, Urban Mobility Systems, Vialle Autogas Systems, V-tron en WK Automotive. Partners zijn de Automotive Campus in Helmond – waar Lightyear gevestigd is – de Brabantse Ontwikkelingsmaatschappij BOM en Holland High Tech, een in Utrecht gevestigde samenwerking van bedrijven, wetenschap en overheid die werkt aan ‘slimme technologieën om de grote maatschappelijke uitdagingen aan te kunnen pakken.’

500 exposanten

Voor de IAA München hebben zich inmiddels rond de 500 exposanten uit 30 landen aangemeld. BMW, Mercedes-Benz, Audi en Porsche richten een stand in buiten het feitelijke expositieterrein. Dat past bij het idee van de organisatoren om van deze IAA een evenement in en voor de hele stad München te maken. Een toenemend aantal automerken heeft echter laten weten verstek te laten gaan. Daartoe behoren uit Duitsland zelf Opel alsmede alle andere merken van Stellantis, en verder onder meer Toyota, Volvo, Tesla en General Motors.