Oud-directeur en medeoprichter van Vos Autobedrijven overleden

Oud-directeur en medeoprichter van Vos Autobedrijven Rio Vos is 1 augustus overleden. Dat meldt het bedrijf.

“Vos Autobedrijven bestaat inmiddels 75 jaar. Rio heeft in deze tijd veel betekend voor Vos Autobedrijven en degenen die met hem samengewerkt hebben. Hij is 3 jaar geleden met pensioen gegaan om van het leven te gaan genieten met zijn vrouw en gezin. Van genieten is het helaas niet gekomen, want Rio werd ernstig ziek. Na een lange periode van herstel, had Rio mooie plannen om nog volop te genieten. Helaas werd hij onlangs opnieuw ziek en is kort hierna aan de gevolgen overleden. We zullen Rio enorm missen en wensen zijn vrouw en kinderen heel veel sterkte toe.”

Oud-directeur en medeoprichter van Vos Autobedrijven overleden - Automobielmanagement.nl

Oud-directeur en medeoprichter van Vos Autobedrijven overleden

Oud-directeur en medeoprichter van Vos Autobedrijven Rio Vos is 1 augustus overleden. Dat meldt het bedrijf.

“Vos Autobedrijven bestaat inmiddels 75 jaar. Rio heeft in deze tijd veel betekend voor Vos Autobedrijven en degenen die met hem samengewerkt hebben. Hij is 3 jaar geleden met pensioen gegaan om van het leven te gaan genieten met zijn vrouw en gezin. Van genieten is het helaas niet gekomen, want Rio werd ernstig ziek. Na een lange periode van herstel, had Rio mooie plannen om nog volop te genieten. Helaas werd hij onlangs opnieuw ziek en is kort hierna aan de gevolgen overleden. We zullen Rio enorm missen en wensen zijn vrouw en kinderen heel veel sterkte toe.”