Concours d’Élégance gaat toch niet door

Vanwege de coronamaatregelen gaat dit jaar het Concours d’Élégance op Paleis Soestdijk niet door. Het zou het eerste grote automobielfeest zijn sinds lange tijd. Bovag had zich als ‘silver partner’ verbonden aan dit prestigieuze evenement. Het Concours d’Élégance is verplaatst naar 26 tot en met 28 augustus 2022. Dat heeft Bovag laten weten.

Het Concours d’Élégance wordt sinds 1999 georganiseerd en heeft als doel de mooiste auto’s te laten zien die er te vinden zijn. Twee jaar geleden verhuisde het evenement van Paleis Het Loo naar Paleis Soestdijk. Vorig jaar zorgden de coronamaatregelen ook al voor een afgelasting.

Concours d’Élégance gaat toch niet door - Automobielmanagement.nl

Concours d’Élégance gaat toch niet door

Vanwege de coronamaatregelen gaat dit jaar het Concours d’Élégance op Paleis Soestdijk niet door. Het zou het eerste grote automobielfeest zijn sinds lange tijd. Bovag had zich als ‘silver partner’ verbonden aan dit prestigieuze evenement. Het Concours d’Élégance is verplaatst naar 26 tot en met 28 augustus 2022. Dat heeft Bovag laten weten.

Het Concours d’Élégance wordt sinds 1999 georganiseerd en heeft als doel de mooiste auto’s te laten zien die er te vinden zijn. Twee jaar geleden verhuisde het evenement van Paleis Het Loo naar Paleis Soestdijk. Vorig jaar zorgden de coronamaatregelen ook al voor een afgelasting.