‘Installeren van ritregistratiesysteem TrackJack GO! is kinderspel’

brand story

Het bijhouden van een sluitende kilometerregistratie is voor veel ondernemers de belangrijkste reden om een ritregistratiesysteem van TrackJack aan te schaffen. Er is echter ook een doelgroep die voertuigen hoofdzakelijk wil beveiligen, of wil monitoren waar zij zich bevinden. Speciaal voor die doelgroep heeft TrackJack een nieuw product ontwikkeld: de TrackJack GO!

Is mijn accountmanager al onderweg naar de klant? Is de monteur in de buurt van een spoedaanvraag? Hoeveel kilometers rijden mijn buitendienstmedewerkers deze maand eigenlijk? Inzicht in de inzet van medewerkers en de real time locatie van het wagenpark geeft bedrijven waardevolle data over hun voertuigen. Hiermee kunnen zij onder andere hun planningen en de communicatie richting de klant optimaliseren. Alleen, tot nu toe was het vaak nodig om hiervoor een uitgebreid ritregistratiesysteem aan te schaffen. Tot nu toe, want TrackJack introduceert met TrackJack GO! de meest compacte en eenvoudig te installeren GPS-tracker op de markt.

Laagdrempelig

“De reden dat we de TrackJack GO! hebben ontwikkeld is dat we vooral uit de markt vernamen dat hieraan behoefte is,” vertelt marketeer Micha Ligtvoet. “Niet iedereen is op zoek naar een uitgebreid ritregistratiesysteem omdat de belastingdienst hierom vraagt of vanwege het bijtellingssysteem dat we in Nederland hebben. Er zijn talloze andere toepassingen waarmee je met een minder uitgebreid systeem geholpen bent. TrackJack GO! is dat systeem geworden.” TrackJack GO! is een zeer laagdrempelige en betaalbare manier om kennis te maken met een ritregistratiesysteem voegt hij eraan toe. “De eenmalige aanschaf kost 79,99 euro en daarna betaal je 85 euro per jaar voor ondersteuning en service.”

Meerdere toepassingen

TrackJack GO! is geschikt voor meerdere toepassingen. Het fungeert als volwaardig ritregistratiesysteem maar kan dus ook worden ingezet voor track&trace-doeleinden. Daar is het gebruik vrijwel oneindig. Zo richt TrackJack zich op bedrijven die met de beschikbare live data uit TrackJack GO! hun planning kunnen optimaliseren. Maar ook de particulier die zijn waardevolle bezit extra wil beveiligen behoort tot de klantenkring. Van luxe sportwagens tot ‘hot hatches’ en bijvoorbeeld ook campers: allemaal kunnen ze worden voorzien van de kleine GPS-tracker. Met dit track&trace-systeem aan boord van TrackJack kan direct de locatie van het voertuig worden achterhaald en bij diefstal worden doorgegeven aan de politie. Dat is niet alleen een veilig idee in Nederland, het systeem werkt zonder meerkosten in heel Europa. “En denk ook aan demo-auto’s die door dealers en autobedrijven worden uitgeleend aan hun klanten,” vult Micha Ligtvoet aan.

Iedereen kan het

Installeren van een TrackJack GO! is kinderspel. Het bestaat uit een klein kastje dat per post wordt opgestuurd. Het nieuwe systeem werkt via de OBD-stekker van de auto en een app op de telefoon. Dit betekent dat installatie niet hoeft te worden uitgevoerd door een medewerker van TrackJack. De berijder van het voertuig (of bijvoorbeeld een fleetowner) kan dit helemaal zelf doen. “Je hoeft alleen maar het kastje in de OBD-stekker van de auto te prikken en de app te installeren. Iedereen kan het!”

Reageren
500 tekens over
‘Installeren van ritregistratiesysteem TrackJack GO! is kinderspel’ - Automobielmanagement.nl

‘Installeren van ritregistratiesysteem TrackJack GO! is kinderspel’

brand story

Het bijhouden van een sluitende kilometerregistratie is voor veel ondernemers de belangrijkste reden om een ritregistratiesysteem van TrackJack aan te schaffen. Er is echter ook een doelgroep die voertuigen hoofdzakelijk wil beveiligen, of wil monitoren waar zij zich bevinden. Speciaal voor die doelgroep heeft TrackJack een nieuw product ontwikkeld: de TrackJack GO!

Is mijn accountmanager al onderweg naar de klant? Is de monteur in de buurt van een spoedaanvraag? Hoeveel kilometers rijden mijn buitendienstmedewerkers deze maand eigenlijk? Inzicht in de inzet van medewerkers en de real time locatie van het wagenpark geeft bedrijven waardevolle data over hun voertuigen. Hiermee kunnen zij onder andere hun planningen en de communicatie richting de klant optimaliseren. Alleen, tot nu toe was het vaak nodig om hiervoor een uitgebreid ritregistratiesysteem aan te schaffen. Tot nu toe, want TrackJack introduceert met TrackJack GO! de meest compacte en eenvoudig te installeren GPS-tracker op de markt.

Laagdrempelig

“De reden dat we de TrackJack GO! hebben ontwikkeld is dat we vooral uit de markt vernamen dat hieraan behoefte is,” vertelt marketeer Micha Ligtvoet. “Niet iedereen is op zoek naar een uitgebreid ritregistratiesysteem omdat de belastingdienst hierom vraagt of vanwege het bijtellingssysteem dat we in Nederland hebben. Er zijn talloze andere toepassingen waarmee je met een minder uitgebreid systeem geholpen bent. TrackJack GO! is dat systeem geworden.” TrackJack GO! is een zeer laagdrempelige en betaalbare manier om kennis te maken met een ritregistratiesysteem voegt hij eraan toe. “De eenmalige aanschaf kost 79,99 euro en daarna betaal je 85 euro per jaar voor ondersteuning en service.”

Meerdere toepassingen

TrackJack GO! is geschikt voor meerdere toepassingen. Het fungeert als volwaardig ritregistratiesysteem maar kan dus ook worden ingezet voor track&trace-doeleinden. Daar is het gebruik vrijwel oneindig. Zo richt TrackJack zich op bedrijven die met de beschikbare live data uit TrackJack GO! hun planning kunnen optimaliseren. Maar ook de particulier die zijn waardevolle bezit extra wil beveiligen behoort tot de klantenkring. Van luxe sportwagens tot ‘hot hatches’ en bijvoorbeeld ook campers: allemaal kunnen ze worden voorzien van de kleine GPS-tracker. Met dit track&trace-systeem aan boord van TrackJack kan direct de locatie van het voertuig worden achterhaald en bij diefstal worden doorgegeven aan de politie. Dat is niet alleen een veilig idee in Nederland, het systeem werkt zonder meerkosten in heel Europa. “En denk ook aan demo-auto’s die door dealers en autobedrijven worden uitgeleend aan hun klanten,” vult Micha Ligtvoet aan.

Iedereen kan het

Installeren van een TrackJack GO! is kinderspel. Het bestaat uit een klein kastje dat per post wordt opgestuurd. Het nieuwe systeem werkt via de OBD-stekker van de auto en een app op de telefoon. Dit betekent dat installatie niet hoeft te worden uitgevoerd door een medewerker van TrackJack. De berijder van het voertuig (of bijvoorbeeld een fleetowner) kan dit helemaal zelf doen. “Je hoeft alleen maar het kastje in de OBD-stekker van de auto te prikken en de app te installeren. Iedereen kan het!”